PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17086
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Kończę oglądać 1wszy sezon,jestem na przedostatnim odcinku i zastanawia mnie,kiedy Zoe i Wade zostaną parą? Przeglądałam forum,także i tak wiem,że będą razem,ale wnioskuję,że pewnie dopiero w połowie 2go sezonu? Nie mogę patrzeć na nią i George'a razem.Zupełnie do siebie nie pasują.Jedynie elegancki wygląd jest wspólnym mianownikiem.

avosette

zobacz ostatni odcinek ;)

avosette

poczekaj a sama sie dowiesz ;) wieksza przyjamnosc ;)

Pijah

Niby tak,ale skoro już przypadkiem przeczytałam,że będą razem,więc zżera mnie ciekawość,by dowiedzieć się,kiedy dokładnie,bo trochę irytują mnie te przepychanki przez cały sezon:]

avosette

oj juz niedlugo :)

Pijah

Obejrzałam pierwszy sezon,przede mną drugi odcinek 2go sezonu.Dzieje się:) W końcu:) W ogóle serial rozkręcił się na dobre dopiero w połowie 1wszego sezonu.

avosette

oglądaj oglądaj potem bedzie jeszcze fajniej :)

Pijah

Faktycznie zrobiło się jeszcze fajniej:) Kurczę,drugi sezon bije pierwszy na głowę.W pierwszym przez kilka odcinków wahałam się czy dalej oglądać.Irytowała mnie Lemon,Zoe na swój sposób też i cała fabuła wydawała mi się trochę infantylna,jednak teraz uważam,że serial naprawdę jest ok i miło się ogląda.Zoe ma dobre momenty,a w ducecie z Wadem to już w ogóle,haha.Lavona też bardzo lubię,nawet Lemon zyskała w moich oczach.Myślałam,że już do końca będzie wariatką z Południa przyklejoną do Georg'a. Najmniej chyba własnie sympatią darzę jego..Ani z charakteru mi nie odpowiada ani z wyglądu.
Mam nadzieję,że będzie 3ci sezon.Skoro takie liche produkcje jak 90210 ciągnięto przez 5 sezonów,to HoD powinno mieć kolejną serię.

avosette

nie wiem na którym odcinku jesteś, ale myślę że Georga też polubisz :) ja w każdym razie mimo, że w pierwszym go nie znosiłam, tak w drugim zaczął wprowadzać sporo humoru :) Mu tylko szkodzi obecność Lemon i Zoe :D Kiedy trzyma się z daleka od nich jest na prawdę super :)

lola881

Będę oglądać 5ty odcinek 2go sezonu:) Fakt,coś w tym jest.kiedy George nie jest z Zoe i Lemon to jest fajniejszy.Poza tym do żadnej z nich nie pasuje tak naprawdę.A Lemon to i nawet zaczęła rozkwitać po tym nieszczęsnym zerwaniu zaręczyn.Trzymam kciuki za Zoe i Wade'a.Lubię patrzeć,jak się droczą ze sobą.Idealnie do siebie pasują.

avosette

zazdroszcze Ci :) chciałabym być teraz na 5 odcinku ;)
Z Lemon różnie bywa, czasami jej nie cierpię, bardzo lubi się wtrącać do cudzych spraw. Ale ma też dobre momenty i ogólnie nie jest tak zła jak się w pierwszym sezonie mogło wydawać :)

lola881

ja też się zgadzam, że George jest lepszy bez Lemon i Zoe.. jest takim śmiesznym nieporadnym miśkiem, a na początku serialu wydawalo mi się że jest bardzo poukładany, rozsądny i tak dalej. I powinien być w takim zwiazku jest teraz do konca już (nie zdradze imienia bo nie pamietam od ktorego odcinka jest w nim a nie bede spoilerowac ;) ) no a Zoe i Wade... oj razem są cudowni. NO NAJLEPSI :)

Pijah

Szybko poszło,więc przede mną 8my odcinek.Nie da się obejrzeć mniej niż jeden odcinek.Zazwyczaj robię seans z 3ema;D Widzę,że George skłania się ku Tansy,no chyba,że pojawi się ktoś nowy.Faktycznie z niego nieporadny,wesoły Misiek,całkowite przeciwieństwo tego,co reprezentował sobą w pierwszym sezonie.Na razie podobają mi się przekomarzanki między Zoe a Wadem,ale już nie mogę się doczekać,aż oficjalnie będą parą;)

avosette

Coraz bardziej jestem poirytowana tym,co widzę.Robi się drugie Beverly Hills.Ledwo Zoe i Wade postanowili,że będę parą,to już w następnym odcinku zachowywali się jakby nadal byli kumplami.Zoe zajęta pracą,Wade upił się na swoim koncercie,tanie chwyty..Spodziewałam się czegoś więcej.Myślałam,że pokażą jak ich związek ewoluuje,a tu znów jakieś durne przekomarzanki,choć w sumie teraz wszystko jest na smutno.

avosette

Ja skończyłam oglądać 4 odcinek 1 sezonu i weszłam specjalnie na forum, żeby się upewnić czy wgl będą razem. Bardzo mnie to cieszy, bo George jest nudny i wgl nie pasuje do Zoe.