PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

merja zrezygnowała z tłumaczenia połowy napisów. Znam powód ale nie moge podać. Więc jak ktoś chętny dołączyć się do tłumaczenia to zapraszam na http://www.addic7ed.com/serie/Hart_of_Dixie/1/16/Tributes_@_Triangles bo jak bede to robic tylko ja to dluzej to potrwa gdyz mam prace i inne zajecia :) na stronie w komentarzach pisac tylko od jakiego momentu sie dolaczacie. ja bede tlumaczyc od konca ( wiem niezwyczajnie hehe ) tak zeby drugiej osobie bylo latwiej sie dolaczyc od poczatku

Orchidea_wroc

albo nie hehe zacznę od początku :) to był głupi pomysł jechać od tyłu haha

Orchidea_wroc

hej :) ja się dołączyłam od 2 strony i tłumaczę tyle ile dam radę ;)

nata_alia

fajnie bo ja jak zaczelam to jedna linijke tylko pyknelam imusialam wyjsc z domu, ale jutro zaczne i w sobote mysle ze uda mi sie skonczyc , o ile nie bedzie jakis durnych idiomow hehe

nata_alia

no i potem jeszcze korekte musze zrobic i beda mysle w niedziele poniedzialek :)

nata_alia

ooo widze ze sporo zrobilas hehe , to moge nie zdazyc sie dolaczyc jak bedziesz szla jak burza :)

Orchidea_wroc

Postaram się jeszcze dzisiaj coś potłumaczyć :) szybko mi to wczoraj poszło, sama nawet nie zauważyłam że aż tyle stron wyszło :P

nata_alia

na to wyjdzie ze zalapie sie na korekte tylko hahahah :) no to beda napisy jutro :)

Orchidea_wroc

wiem chamsko się wepchałam i zabrałam Ci całe tłumaczenie :P ale jakoś tak się bardzo wciągnęłam w ten odcinek ;) pozdrawiam :)

nata_alia

właśnie zabrałam się za to hehe :) dokończę to co zaczęłaś i robię korektę i napisy będą dzisiaj :)

Orchidea_wroc

napisy są prawie gotowe. były już na napisy24 ale dostalam zje..bkę za korektę. jutro poprawię bo rzeczywiście przeoczyłam troche hehe :)