PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Odcinek lepszy od pierwszego. Zoe jak zwykle nie może się zdecydować, kogo ma wybrać,
jest zazdrosna o obu, choć wydaje mi się, że bardziej o Wade'a xD

elenkaa

Uwielbiam ten serial! Zoe zachowuje się jak pies ogrodnika, co jest trochę denerwujące. Ja nie miałabym absolutnie żadnego problemu z wyborem! :D

uwielbiam_pierogi

Ja też nie xD

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Wade jest swietny, scenka w samochodzie bardzo fajna,juz myslalam ze Zoe mieknie:)
Nie podoba mi sie Ruby.

użytkownik usunięty
elenkaa

Moim zdaniem słabszy. Troche brakuje mi scen Zoe w gabinecie i klotnim z ojcem Lemon. Znajac zycie Lavon przegra wybory. Wiedzialam ze kiedys poruszą ten wątek.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Zgadzam się, ten odcinek był o wiele lepszy od pierwszego. Dużo się działo, ale przede wszystkim sceny Wade'a i Zoe. Ja nie wiem jak ona może mu się oprzeć. To w jaki sposób patrzył na nią w samochodzie, przecież ten facet kocha ją do szaleństwa. Fakt denerwujące jest jej zachowanie, mogłaby odpuścić sobie Georga, jednak myślę że jej uczucia do niego nie są tak silne jak do Wade'a tylko nie jest tego świadoma. Wade nie chce rywalizować z Georgem o uczucia Zoe, bo wie że mógłby przegrać, znalazł sposób żeby być blisko ukochanej . Z resztą końcowa scena była wymowna. George był tak rozmową z dziewczynami że nawet nie zauważył stojącej nie daleko Zoe, co innego Wade, który mimo że rozmawiał z innymi, patrzył tylko na Zoe. Ruby to S... Lavon miał nadzieję na dobre relacje z nią a ona go chce zniszczyć. Nie lubię chamki. Mam przeczucie że jeszcze się nie skończyła historia Lemon i Georga. W sumie nie zdziwiłabym się gdyby po tych wszystkich przejściach wrócili do siebie. Ona się zmieni i on i znów będą razem. Masakra jak ten Wade na mnie działa, gorąco mi się zrobiło oglądając ten odcinek. Głupia Zoe! Obudź się!

ocenił(a) serial na 10
Katerinaxoxo

Zgadzam się z Tobą w 100%!!!

grazka12

Oj tak, Wade :) Jest świetny. Naprawdę widział Zoe mimo tłumu funek :) To spojrzenie. Czy ona nie widzi, że ją kocha. Z resztą oboje się tak nawzajem przedrzeźniają. Zoe uważa, że go nie lubi, a to nie prawda. Zależy mi na nim, a on jej zawsze pomagał, zawsze.
Mam nadzieje, że będzie więcej takich fajnych scenek :) ^^

esterwafel

W najnowszym odcinku jest super scena z nimi. Taka słodka. Uwielbiam ich. ; >