PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

streszczenie 2x05

ocenił(a) serial na 9

Z Halloween czającym się za rogiem, Zoe (Rachel Bilson) zaczyna dostrzegać jakieś dziwne zdarzenia, które mają miejsce w jej domu. Ona jest zszokowana, kiedy odkrywa, że winowajcą jest George (Scott Porter), ale wkrótce zdaje sobie sprawę, że może mieć problem z lunatykowaniem. W trosce o jego bezpieczeństwo, decydują się na badania podczas snu, zmuszając ją do odwołania wielkich planów z Wadem (Wilson Bethel). Tymczasem wyścig o fotel burmistrza między Lavonem (Cress Williams) i Ruby (gościnnie Golden Brooks) jest blisko, a AnnaBeth (gościnnie Kaitlyn Black) pojawia się z niezwykłym planem, który może pomóc mu wygrać wybory, pozostawiając Lemon (Jaime King) czującą się nieswojo.

Krzysia12

Powiedz mi, skąd masz to streszczenie i czy masz też streszczenie 3 i 4 odcinka? Jestem strasznie ciekawa, co się wydarzy :) Kibicuje Wade'owi :)

ocenił(a) serial na 9
esterwafel

streszczenia pozostałych odcinków są w moim drugim temacie Spoilery

ocenił(a) serial na 9
esterwafel

zresztą żebyś nie musiała szukać:)
Kiedy Zoe (Rachel Bilson) czyta o dokonaniach swoich kolegów z klasy w magazynie Absolwentów, jest zła, że oni nazwali ją jako "emerytowana" i zaprasza reportera do BlueBell na wywiad. Jednak Zoe ma problemy przekonując reportera, że rzeczywiście posiada prosperującą praktykę lekarską w BlueBell - tak jest, dopóki nie napotyka na rzadką i potencjalnie poważnej choroby. Próbują być taktowny w kwestii uczuć Lemon (Jaime King), George (Scott Porter) informuje ją, że ma zamiar iść na randkę, co wywołuje u niej poczucie, że ona też musi znaleźć randkę. Tymczasem Lemon i Lavon (Cress Williams) znajdują się w rywalizacji z ich nemezis Ruby (gościnnie Golden Brooks).

ocenił(a) serial na 9
esterwafel

2x04Kiedy Zoe (Rachel Bilson) próbuje utrzymać swobodną relację z Wadem (Wilson Bethel), staje się zazdrosna, kiedy widzi go z inną kobietą. Zoe postanawia, że dwójka może grać w tą grę i umawia się na randkę z kuzynem Ruby (gościnnie Golden Brooks). Niechętnie Lavon (Cress Williams) zgadza się pozwolić Lemon (Jaime King) byc menadżerem jego kampanii, ale niespodziewanie staje się częścią miejskiego skandalu, kiedy on obwinia ją o ruch, który może kosztować go fotel burmistrza. Tymczasem z Lemon poza domem, Brick (Tim Matheson) i Magnolia (gościnnie Claudia Lee) zmagają się z pracami domowymi i opracowują plan, aby sprowadzić z powrotem Lemon.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

też jestem za wade'em choć skoro w odcinku 5 zoe musi odwołać swoje wielkie plany z wade'em przez georga to chyba wade bedzie miał dosyć tej sytuacji bo jak powiedział w pierwszym odcinku nie zamierza on rywalizować ze złotym chłopcem...zobaczymy co z tego wyniknie:)

Krzysia12

Kurczaki, i tak mam nadzieję, że Wade wygra
Dzięki za streszczenia :)