Doktor Who

Doctor Who
1963 - 1989
8,2 1,6 tys. ocen
8,2 10 1 1583
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Które z klasycznych odcinków najbardziej się Wam spodobały? Moim faworytem jest "Battlefield": Siódmy Doktor, jego towarzyszka Ace, i Brygadier przeciwko postaciom z legend arturiańskich. (Odpowiednio zmienionym, rzecz jasna) Na drugim miejscu stawiam "Destiny of the Daleks". Czwarty Doktor. I morał, który wybitnie do mnie przemawia - że logiczne myślenie to czasem nie wszystko :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

"Genesis of the Daleks" i wszelkie historie z kilkoma Doktorami. ;)

Capitano_S

Mój ulubiony to "The war games" ale bardzo lubię też "Survival"

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Z tych siedmiuset odcinków ciężko mi wybrać. Ale chba najlepszy jest ''Genesis of the Daleks'' podobały mi się również niesamowicie ''The Dalek Invasion on Eath'', ,,The Tomb of Cyberman'', ''War Games'', ''Terror of Autons'', ''Planet of Spiders'', ''Logopolis'', ''Castovalava'', ''Remembrace of the Daleks'' i ''Battlefield'' oraz odcinki ze spotkaniami kilku Doktorów.

ocenił(a) serial na 10
Bojczew

Sorry za literówkę.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

The Chase
The Aztecs
The Tenth Planet
The Enemy of the World
Tomb of the Cybermen
Spearhead from Space
Terror of the Autons
The Robot
The Face of Evil
The City of Death
The Caves of Androzani
The Remembrance of the Daleks
Survival

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Mój ukochany odcinek to "Caves of Androzani". Tak to jeszcze bardzo lubię "Survival", "Battlefield", "Enlightenment", "Logopolis", "The Deadly Assasin", "City of Death", "Warrior's Gate", "Black Orchid", "Arc of Infinity", i "The Curse of Fenric" :)

ocenił(a) serial na 10
HarryFanka

Caves, Survival, Logopolis, The Deadly Assassin, City of Death sa swietne!

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Do tych ktore napisalem dopisuje nastepujace:
Evil of the Daleks
Power of the Daleks
Abominable Snowmen
No i przede wszystkim moja ulubiona historia z Drugim Dr, Web of Fear.
A pojedyncze bardzo dobre odcinki: An Unearthly Child part 1 (You... Are... My Number One... And I...) i Dalek's Master Plan part 12.

Narazie jeszcze nie zobaczylem calego serialu, koncze ere Pierwszego Doctora (Jutro zaczynam Celestial Toymaker), po czym chce zobaczyc reszte ery 2 Doctora (mam do zobaczenia Wheel in Space i caly sezob 6) po czym chce jechac po kolei, Trzeci Doctor, Czwarty i Piaty (6 i 7 widzialem wczesniej.)

P.S. i nie odcinki tylko historie, takie male czepialstwo z mojej strony...

ocenił(a) serial na 10
FenrirLokeson

Teraz i ja wiem, że to historie, ale temat zakładałem dwa lata temu :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Sam popelniam ten blad czasem, jak sie od czasu do czasu powie odcinek, to jeszcze nie koniec swiata, ale to strasznie irytujace np gostek z Emergency Awesome caly czas mowi Episode na historie i to strasznie irytuje, nazwal nawet Tomb of the Cybermen pierwszym odcinkiem z Cybermenami -.-

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

2 doktor- The Mind Robber

3- Inferno
The Mind of Evil
The Three Doctors
The Claws of Axos

:)