PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Kto oglądał ...

ocenił(a) serial na 8

Doktora od 2006 roku na TVP 1 nie chcielibyście aby puścili wszystkie serie od początku do 7
(oczywiście tylko sobie marze ) było by świetnie obejrzeć je w dobrej jakości. Chociaż oglądam na
BBC od pierwszego odcinka 7 serię i tych którzy nie wiedzieli o transmisji zapraszam w każdą
niedzielę o 18 00 i w soboty są powtórki o 11 00 dzisiaj 3 odcinek . To nie jest reklama po prostu
zauważyłem że na Filmwebie nie ma informacji gdzie można obejrzeć serial .

ocenił(a) serial na 10
marian234

Nie wiem, czy bym chciał, zważywszy na to, że w wersji z TVP1 nazwano Daleków "Dalkami" :) A na BBC jakiś absolutny geniusz przetłumaczył "The end of time" jako "Na koniec wszechświata" :)

ocenił(a) serial na 9
Capitano_S

Taaak, z tym "końcem wszechświata" to umarłam :)
A przez tego lektora na TVP1 nie zrozumiałam, o co chodziło w finale 1. sezonu i musiałam oglądać jeszcze raz, tym razem z napisami. Te tłumaczenia w telewizji są okropne.

ocenił(a) serial na 10
marian234

Mam straszny sentyment do Doktora w TVP, bo dzięki temu poznałem ten serial(chociaż tylko półgębkiem). Ale rzeczywiście, pewnie bym się srogo zawiódł gdyby wrócił do nas, mając też na uwadze ostatnio puszczane TWD pod jakże zacnym tytułem "Żywe Trupy".

ocenił(a) serial na 8
marian234

"Doktora od 2006 roku na TVP 1 nie chcielibyście aby puścili wszystkie serie od początku do 7 "
Nie. Wole napisy, bez lektora i patrzenia na odcinki w okreslonych godzinach.

ocenił(a) serial na 7
rascal0pl

Ja tak samo,od Wigilii oglądam Doctora i wszystkie odcinki pobrałem z torrentów i oglądałem z napisami -a co najważniejsze, kiedy tylko chciałem.I to bez reklam i dziwnych tłumaczeń ;)

ocenił(a) serial na 8
rascal0pl

A ja bym chciała, lubię ten klimat oczekiwania na transmisję o określonej godzinie i serwowanie przyjemności na raty (na kompie mam skłonności do przedawkowywania xD)