Hej!
Ponoc Mistrz ma powrocic w finale nadchodzacego sezonu, jak sadzicie, kto powinien go
zagrac?
Moim perfekcyjnym wyborem jest... Charles Dance (Tywin Lannister z Gry o Tron).
Nie mialbym nic przeciwko gdyby Mistrza zagral Benedict Cumberbatch, ale zdecydowanie wole
Dance'a.
Jak juz jestem przy Mistrzu, mam nadzieje ze jesli sie pojawi, bedzie inny niz John Simm, ktory
nie jest zly jako Mistrz (lepszy niz ten z filmu z 1996).
Moim zdaniem 2 najlepszymi Mistrzami sa Roger Delgado oraz Anthony Ainley.
Nie jestem rowniez fanem jego histori z trzeciego sezonu.
Jak sadzicie, kto powinnien zagrac Mistrza?
Charles Dance jest nawet faworytem Brytyjczyków do tej roli.
Też bym chciał, aby nowy Mistrz nie przypominał z zachowania Saxona.
Z kolei w kwestii innego aktora, zawsze chciałem zobaczyć tego Władcę Czasu granego przez Derrena Browna - wiem, że nie jest stricte aktorem, ale co tam :)
A właśnie - żeby nowy Mistrz był dobry, konieczne są ikoniczne teksty - "I am the Master and you will obey me", samo "You will obey me", "Oh my dear Doctor..." i pewnie jeszcze jakieś by się znalazły :)
Moze jeszcze Derren bedzie kiedys Mistrzem.
Co sadzisz o tym?
Ja bym chcial zobaczyc Mistrza przed tym Delgado, mogloby byc ze Mistrz i Doctor sie spotykaja i na koncu odcinka Mistrz sie regeneruje w Delgado (mogliby pokazac archiwalne zdjecie oczu mlodszego Delgado)
Apropo Saxona, a raczej jego histori, to bebny to nieporozumienie, moim zdaniem lepiej by bylo gdyby Mistrz byl dobry, potem Doctor by cos zrobil (np Mistrz musialby pomoc Doctorowi i przez to stracil wiekszosc regeneracji.)
Aha, i w przyszlosci chcialbym jeszcze zobaczyc Rani po regeneracji (I bede szczery, chcialbym zobaczyc Emme Watson w tej roli, nie wiem dlaczego...)
To byłoby ciekawe zagranie z Mistrzem przed Delgado.
Rani też bym chciał zobaczyć, ale na przykład graną przez Jennę Coleman - oczywiście nie, że Clara to Rani, ale po prostu aby zła Władczyni Czasu wyglądała tak samo. Romana mogła wyglądać jak księżniczka Astra, to Rani mogłaby jak Clara :)