PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32989
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

O co chodziło z...

użytkownik usunięty

Hej mam kilka pytań na temat odcinka Koniec Czasów cz.2, 4 sezonu (ostatni odcinek)
1. O co chodziło w scenie z kapitanem Jackiem i Allonso, Doktor podał kartkę, Jack zapytał się
czy idą w tą samą stronę. Ktoś wie o co tu chodziło? Dla mnie się skojarzyło z wątkiem homo,
(kapitan Jack jakoś tak już wcześniej dziwnie się zachowywał) ale nie jestem do końca pewien,
być może coś gdzieś przegapiłem.
2. O co chodziło w scenie z biblioteką, rozdanie książek, kim była babcia tej wnuczki, która
podpisywała książki?
3. O kogo zapytał Wilfred w scenie ślubu Dony, zapytał : "Czy jest ona szczęśliwa?" Kto?
4. Gdzie znaleźć odcinki specjalne? O ile takowe są, słyszałem że jeszcze z Tennantem, ktoś
coś?
Z góry dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 9

Ad1. Dobrze Ci się wydawało. Doktor zeswatał Jacka z Alonso.

ocenił(a) serial na 7

1. Jack jest omniseksualny, a tak przy okazji John Barrowman jest gejem.
2. To byla wnoczka kobiety z ktora byl Doctor w Family of Blood z 3 sezonu (kiedy udawal czlowieka)
3. Nie wiem
4. DVD, Blu Ray, Torrenty.

ocenił(a) serial na 10

Krótkie odcinki specjalne są na yt, większość z 11 doktorem. Świąteczne są na torrentach zazwyczaj. Trzeba pogrzebać w internecie po tytułach ;)

użytkownik usunięty

Na ekinie czy scs, odcinki, które chyba zaliczają się do specjalnych (chodzi mi o The Water of Mars, The Next Doctor) głównie z 4 sezonu są liczone jako te normalne, w sumie to je obejrzałem, świąteczne tak samo. Znalazłem stronę z niektórymi krótkimi specjalnymi odcinkami, jednak większość linków wygasła, albo coś w tym stylu. Dzięki wszystkim za pomoc :)