PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Bardzo bym prosił o podanie sprawdzonego linku, gdzie na spokojnie można obejrzeć nowy odcinek. Szlag mnie już trafia od szukania tego. Jak by ktoś już miał link do pobrania/obejrzenia niech tu da. Napewno nie tylko mi się przyda, a i proszę nie dawać żadnych sprockenów. Strona - sprocken z filmem resetuje się co kilka sekund, żenada.

ocenił(a) serial na 10
krytykzpieklarodem

Zatoka? A online jest kilka na ii tv.

leniwa_cisza

teraz jak już pobrałem z netu potrzebuje napisów..xd

ocenił(a) serial na 10
krytykzpieklarodem

chomik. a raczej google -> chomik (radzę uwzględnić "txt" w wyszukiwaną frazę, bo chomik jest głupi i same wgrane napisy się znajdują). albo napisy24 jeśli chce Ci się rejestrować.

leniwa_cisza

ludzie mylą odcinek specyjalny Snowman z normalnym odcinkiem, przez to trudno znaleść napisy na tym 24 do 6 odcinka

ocenił(a) serial na 10
krytykzpieklarodem

po tytule odcinka? mi znalazło.

ocenił(a) serial na 9
krytykzpieklarodem

darmochy.pl

ewa0206

Okey, dzięki - nie ma to jak przejebać 4 godziny na szukaniu odcinka, a potem 40 minut oglądania. No, ale cóż, opłacało się. Bynajmniej dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
krytykzpieklarodem

wiesz, naprawdę nie jest tak trudno znaleźć odcinek dw prawie tydzień po premierze. dosłownie kilka minut po emisji pojawia się na zatoce, a dzień lub dwa później można go znaleźć online na ii tv, zalukaj, itp. nie dramatyzujmy.