PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

River

ocenił(a) serial na 8

Skąd River znała imię Doktora ?? Jestem po obejrzeniu ostatniego odcinka w którym Matt się
regeneruje, i o ile dobrze pamiętam był taki odcinek że River otworzyła grób Doktora i teraz się
zastanawiam skąd je znała ???

ocenił(a) serial na 7
marian234

Powiedzial jej.

ocenił(a) serial na 10
marian234

River też powiedziała to imię 10 Doctorowi na ucho w 4 serii. Niestety w serialu Moffat nie wyjaśnił nam w żadnym odcinku skąd to imię znała. Na logikę musiał jej powiedzieć sam Doctor ale przy jakiej okazji? Nie wiadomo. Może jeszcze River wróci. Może jeszcze to wyjaśnią. W końcu rzeczy nie przydarzają im się po kolei a sama River 10 powiedziała że znała wcześniej wiele jego twarzy. Jak na razie poznała więc tylko 11.

ocenił(a) serial na 10
marian234

http://www.youtube.com/watch?v=BPVZEQQUnu8
macie tu odp.
jakby ktoś nie rozumiał to doktor zabrał ją przed biblioteką na ,,randkę" i powiedział jej swoje imię.

ocenił(a) serial na 10
marysia66

A możesz zacytować? Ja nie mogę wyłapać momentu dotyczącego imienia.

ocenił(a) serial na 10
Belief

A może ktoś inny może wyłapać moment dotyczący imienia?

ocenił(a) serial na 9
Belief

Nic nie ma w filmiku o jego imieniu tylko informacja, że to był ostatni raz kiedy się spotkali (River i 11). Istnieje teoria, że Doktor wyjawił wtedy River swoje imię, bo wiedział że to już czas dla River żeby iść do biblioteki i spotkać 10. No ale to tylko teoria. W serialu nigdy nie wyjaśnili kiedy dokładnie River usłyszała jego imię.

ocenił(a) serial na 10
sibeling

Czyli nie mam zamroczenia. Nie jest ujęte w tym filmiku, że Doctor wtedy wyjawił swoje imię River. Wolałam się jednak upewnić.

Dzięki za odpowiedź :)