PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32951
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Fani Doktora to rzadkość w Polsce (całe szczęście jet nas coraz więcej).
Ale czy nie fajnie by było gdyby tak ... Sama nie wiem. Każdy z nas założył coś
co można kupić wszędzie. Chodzi mi o to aby w dniu rocznicy każdy z nas założył
coś co tylko fani Doctora rozpoznają ,a inni nie zwrócą uwagi. Co Wy na to?

ocenił(a) serial na 10
nikike

Dobry pomysł ,ale fez ciężko dostać :(
A chodzi mi o coś na co nie wyda się zbyt dużo pieniędzy.
Myślałam jeszcze nad małymi zlotami fanów w większych miastach ,ale to raczej nie wypali :(

ocenił(a) serial na 9
EmilyJohnson

Ale dlaczego nie wypali? Przecież takie meety odbywały się w różnych miejscach, a w niektórych z tego co wiem to nawet regularnie (np. w Poznaiu o ile się nie mylę) ;>

ocenił(a) serial na 7
EmilyJohnson

To chyba będzie odpowiednie. http://zapodaj.net/8748d7b78666a.jpg.html
Wątpię, aby ktoś na to zwrócił uwagę.

kamil665544

Hahaha mistrz :D

ocenił(a) serial na 10
EmilyJohnson

Dobreeee! Nie wiem czy mogę się wypowiadać, bo fanem Doktora jestem dopiero od paru miesięcy, ale tak! zawsze tak! 23 listopada cokolwiek włożyć, mieć przy sobie co powie: 'Jestem fantem Doktora! O, ty też?! To pewnie przez to wibbly-wobbly-timey-wimey' ^^ fezy są na allegro (sama szukałam ^^), ale taka muszka to nie droga inwestycja, albo zrobienie koszulki z TARDIS (koszulka z ciucha i farbka do ubrań za 5zł), okulary 3D! banan! (always take a banana to a party ^^), nawet jakaś przypinka i już będzie wiadomo, że każdy z nas chciałby spotkać Doktora i podróżować w czasie i przestrzeni :D

ocenił(a) serial na 7
martina51

" coś co można kupić wszędzie." Tymczasem koszulki i przypinki wyłącznie na allegro.I nie wiem jak inni ,ale nigdy nie wyszedłbym do ludzi z trójkątem na głowie albo muszką.

EmilyJohnson

Koszulka dobry pomysł.
Na pewno u każdego w okolicy jest jakiś sklep z używanymi rzeczami . A plakatówki to nie majątek :)
Więc może każdy nasmaruje sobie TARDIS na tej koszulce :)
Do feza i muchy nie chcę namawiać:)

EmilyJohnson

Koszulka w listopadzie to nie jest dobry pomysł;P Chyba, że na kurtkę ją włożysz;P

EmilyJohnson

Ja mam koszulkę z TARDIS, w sumie nie była droga, chyba 25 zł kosztowała, no i mam własnoręcznie zrobiony szalik czwartego :D:D

Zathar

Więc wkładamy różne rzeczy ,ale związane z DW tak ,żeby łatwo było się domyśleć :)

ocenił(a) serial na 8
EmilyJohnson

Fajny pomysł. Pomyślę nad tym. :D

EmilyJohnson

Świetny pomysł jak dla mnie, na pewno założę coś związanego z Doktorem :) A jeśli chodzi o szperaki/ciucholandy/szmatrixy to warto odwiedzać - ostatnio na wieszakach z outlet-u udało mi się wyszperać oryginalną koszulkę BBC z 10-tym (nówka z metkami, "hologramowe" naklejki z TARDISem i te sprawy;) za 12 zł - tak szczęśliwa dawno nie byłam, ale śmigać w niej po ulicy raczej nie będę, gdyż rozmiar XXL raczej mi nie leży. Póki co wisi dumnie nad łóżkiem, mam zamiar założyć na sam seans rocznicowy ;)

dod_2

Gratuluje szczęścia :)
Nie sądziłam ,że do Polski ściągane są rzeczy z DW :D

dod_2

ja kiedyś znalazłam poszewkę na poduszkę :) z jednej strony TARDIS a z drugiej Dalek :D

Jest tu na forum ktoś z Poznania?

ocenił(a) serial na 10
anczess

Poznań się zgłasza :)

anczess

Też jestem z Pzn:D

magda_0389

A wiecie może czy w Poznaniu coś się szykuje w rocznice?

anczess

Nic nie słyszałam, żeby coś się działo...;/

ocenił(a) serial na 10
EmilyJohnson

świetny pomysł. Jestem cała za ;) do tego, moim osobistym pragnieniem jest zorganizowanie wspólnego oglądania rocznicowego odcinka w jakimś miejscu (coś jak mecze w pubach), zwłaszcza, że nie będzie on puszczany w polskich kinach ;( no bo, czy jest coś lepszego niż świętowanie rocznicy ukochanego serialu w gronie innych fanów? ;D

ocenił(a) serial na 10
arturianka18

Oh, you're brilliant! :D To jest moje wielkie marzenie, jako, że rodzinka nie toleruje mojego oddania Doktorowi i ubolewa, że pewien sobotni dzień będzie musiała spędzić atakowana nim ze wszystkich stron.
Myślę, że to jest wykonalne. Dobra organizacja, zgrana ekipa i to by się mogło udać.

ocenił(a) serial na 10
katniss_

Mi się moją udało trochę z tą moją miłością oswoić, a mamę nawet trochę wciągnąć ^^ także, u mnie z seansem by nie było problemu. Tylko ja obecnie jestem na stancji, gdzie nie mam nawet telewizora :( i teraz cały czas rozpaczam, że nie pooglądam premiery ;( a nie orientuję się też za bardzo gdzie najlepiej, by coś takiego ogłosić, w celu zebrania ekipy..