Mam pytanie odnośnie jubileuszowego odcinka. Czy premiera ma być w kinie, czy w TV? Sprawdzałem w necie i różnie
piszą, więc pytam się was :)
I tu, i tu, czasami na żywo, czasami trochę później - zależnie od kraju. W Polsce na pewno będzie na żywo pokazywany przez BBC Entertainment, a czy jakieś kina odważą się zaryzykować to się przekonamy pewnie w najbliższym czasie.
Czytałem, że premiera ma być w tym sam czasie we wszystkich krajach na świecie - oznacza to, że nie będzie żadnego dubbingu, lektora czy liter, tak? Na BBC Entertainment zobaczymy odcinek w całości z Wysp?
Oglądałeś kiedyś transmisję z Oscarów na HBO? Tam masz lektora symultanicznego i to jest chyba najbardziej zatrważająca perspektywa.
Będzie z normalnym lektorem - odcinek jest już przecież dawno nakręcony, więc BBC Entertainment z pewnością ma już listę dialogową.
też tak myślę ;) seria 7 była puszczana tylko z jednodniowym opóźnieniem, dlatego myśle, że tym bardziej jubileuszowy odcinek będzie przesyłany szybciej do wszystkich krajów, które puszczają Doctora.