KTO CHCE ABY "DOCTOR WHO" LECIAŁ ZNOWU W SOBOTY NIECH SIĘ WPISZE
JEŚLI KTOŚ KTO JEST Z WIĄZANY Z TVP MOŻE COŚ ZROBIĆ W TEJ SPRAWIE NIECH TO UCZYNI.
GŁUPOTĄ JEST ZMIENIAĆ EMISJĘ NA TAKĄ GODZINĘ W JAKIEJ OBECNIE LECI "DOCTOR WHO"
JESZCZE RAZ PROSZĘ FANÓW O WPISYWANIE SIĘ
No niestety, Bogiem nie jestem, a do tych głąbów to chyba nic innnego nie potrafi przemówić.
Z jednej strony to mi wszystko jedno, bo ja od jutra zaczynam oglądać 3 serię... ale im więcej osób mogłoby to zobaczyć tym lepiej.
Bo Doctor powinien mieć tysiące fanów również w Polse!
A jak na razie, żeby z kimś o nim pogadac to zwykle trzeba szukać w Wielkiej Brytanii :/
Zgadzam się w zupełności, ja też uważam, że Doktor powinien być bardziej zauważony w Polsce, więc powinni zmienić godziny emisji. W każdym razie najlepiej nadgonic odcinki drugiej serii i przerzucić się na trzecią. Nie ma co liczyć na łaske TVP :)) pozdrawiam wszystkich fanów Doktorka :)
a jak nie w sobote, to chociaż o przyzwoitej, popoludniowej godzinie. bo sorry wszytskich ale 10 rano to po prostu makabryczny żart! mam ja szkołe rzucić coby to oglądać;P
Dokładnie! Ja też chcę Doktora w sobotę! Jak oni mogli zmienić godziny emisji?! No ja się pytam DLACZEGO? Czy oni w tvp kompletnie nie myślą???!!!
jestem całkowicie za powtórnym przeniesieniem Doktora na dzien pierwotny (na sobote).
Też mnie denerwuje TVP.Jest to serial który bardzo lubię ale nie mogę go oglądać.Puszczają go o 10 rano.Chyba to nie jest serial dla 5 latków.Wolałbym już aby leciał raz w tygodniu w sobote ale mógł bym obejrzeć wszystkie odcinki.
co za debilny pomysł, żeby serial dla młodzieży wyświetlać w czasie, kiedy jest w szkole ;/ Sami nas zmuszają do ściągania go z internetu :/ Ja też chcę żeby był w sobotę :]
nie od dzis wiadomo ,że TVP od zawsze utrudnia zycie widzom......Doktor Who powinien być emitowamy w dogodniejszych godzinach,. ale po co w końcu Moda na sukces jest ważniejsza.......szkoda ,że takich seriali jak Doktor jest mało....
Jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne w jakie dni serial będzie leciał bo mam uczynnego domownika, który mi wszystkie odcinki nagrywa:)Bardziej martwi mnie czy wyemitują 3 sezon i kiedy. Jakoś nie uśmiecha mi się czekanie przez pare miesięcy na kolejny odcinek... A z internetu ściągnąc nie mogę. (Trudno mi wyobrazić sobie wolniejsze łącze od mojego :/ )Boże, niech wyemitują ten 3 sezon...
właśnie... mógłby ktoś napisac do tvp z pytaniem czy wyemitują 3cią serie? bo ja mam chyba jakiegoś pecha ale w tvp mi nigdy nie odpisują :))
Ja też jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze żeby wyemitowali 3 serję ten serial jest sUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
do kogoś kto pisał że nie może ściągnąć Doktora z netu--> ja cię doskonale rozumiem!ja też nie mogę bo mam za wolny internet!!! buuu....... :( też chcę żeby wyemitowali trzeci sezon w tvp1 ale jeśli nawet cud się zdarzy i to zrobią to kiedy to będzie?! chyba będziemy czekali całą wieczność bo przecież sezon 3 dopiero leci w Angli.
Może nie taką znowu wiecznoiść, bo przecież 2 seria leciała w Wielkiej Brytanii w zeszłym roku. Chociaż w przypadku Doctora Who nawet tydzień może być wiecznością (wiem z własnego doświadczenia;D)
jestem za sobota! nikt nie moze ogladac tego o takiej porze. Pisalam sama do tvp w tej sprawie niestety nie dostalam jednoznacznej odpowiedzi, jedynie ze nie maja decyzji czy puszcza 3 serie.