PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

KTO CHCE ABY "DOCTOR WHO" LECIAŁ ZNOWU W SOBOTY NIECH SIĘ WPISZE

JEŚLI KTOŚ KTO JEST Z WIĄZANY Z TVP MOŻE COŚ ZROBIĆ W TEJ SPRAWIE NIECH TO UCZYNI.

GŁUPOTĄ JEST ZMIENIAĆ EMISJĘ NA TAKĄ GODZINĘ W JAKIEJ OBECNIE LECI "DOCTOR WHO"

JESZCZE RAZ PROSZĘ FANÓW O WPISYWANIE SIĘ

użytkownik usunięty
opopl

No niestety, Bogiem nie jestem, a do tych głąbów to chyba nic innnego nie potrafi przemówić.
Z jednej strony to mi wszystko jedno, bo ja od jutra zaczynam oglądać 3 serię... ale im więcej osób mogłoby to zobaczyć tym lepiej.
Bo Doctor powinien mieć tysiące fanów również w Polse!
A jak na razie, żeby z kimś o nim pogadac to zwykle trzeba szukać w Wielkiej Brytanii :/

użytkownik usunięty

Ja chcę w sobotkę :D:D (ileś tam znaków)

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się w zupełności, ja też uważam, że Doktor powinien być bardziej zauważony w Polsce, więc powinni zmienić godziny emisji. W każdym razie najlepiej nadgonic odcinki drugiej serii i przerzucić się na trzecią. Nie ma co liczyć na łaske TVP :)) pozdrawiam wszystkich fanów Doktorka :)

ocenił(a) serial na 9
opopl

a jak nie w sobote, to chociaż o przyzwoitej, popoludniowej godzinie. bo sorry wszytskich ale 10 rano to po prostu makabryczny żart! mam ja szkołe rzucić coby to oglądać;P

kffiateq58

Dokładnie! Ja też chcę Doktora w sobotę! Jak oni mogli zmienić godziny emisji?! No ja się pytam DLACZEGO? Czy oni w tvp kompletnie nie myślą???!!!

ocenił(a) serial na 9
opopl

jestem całkowicie za powtórnym przeniesieniem Doktora na dzien pierwotny (na sobote).

ocenił(a) serial na 10
opopl

Też mnie denerwuje TVP.Jest to serial który bardzo lubię ale nie mogę go oglądać.Puszczają go o 10 rano.Chyba to nie jest serial dla 5 latków.Wolałbym już aby leciał raz w tygodniu w sobote ale mógł bym obejrzeć wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 10
opopl

co za debilny pomysł, żeby serial dla młodzieży wyświetlać w czasie, kiedy jest w szkole ;/ Sami nas zmuszają do ściągania go z internetu :/ Ja też chcę żeby był w sobotę :]

użytkownik usunięty
Pirat_Dzak

A potem się dziwią, że w Polsce jet takie piractwo:D

opopl

nie od dzis wiadomo ,że TVP od zawsze utrudnia zycie widzom......Doktor Who powinien być emitowamy w dogodniejszych godzinach,. ale po co w końcu Moda na sukces jest ważniejsza.......szkoda ,że takich seriali jak Doktor jest mało....

opopl

jestem za sobotą :))
teraz leci od pn-pt o 10 ;/

ocenił(a) serial na 10
opopl

jestem za sobotą.
a teraz doktor leci od wtorku do czwartku.

opopl

Jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne w jakie dni serial będzie leciał bo mam uczynnego domownika, który mi wszystkie odcinki nagrywa:)Bardziej martwi mnie czy wyemitują 3 sezon i kiedy. Jakoś nie uśmiecha mi się czekanie przez pare miesięcy na kolejny odcinek... A z internetu ściągnąc nie mogę. (Trudno mi wyobrazić sobie wolniejsze łącze od mojego :/ )Boże, niech wyemitują ten 3 sezon...

ocenił(a) serial na 10
opopl

właśnie... mógłby ktoś napisac do tvp z pytaniem czy wyemitują 3cią serie? bo ja mam chyba jakiegoś pecha ale w tvp mi nigdy nie odpisują :))

opopl

Ja też jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze żeby wyemitowali 3 serję ten serial jest sUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

bilinskaaga

do kogoś kto pisał że nie może ściągnąć Doktora z netu--> ja cię doskonale rozumiem!ja też nie mogę bo mam za wolny internet!!! buuu....... :( też chcę żeby wyemitowali trzeci sezon w tvp1 ale jeśli nawet cud się zdarzy i to zrobią to kiedy to będzie?! chyba będziemy czekali całą wieczność bo przecież sezon 3 dopiero leci w Angli.

użytkownik usunięty
_Anika_

Może nie taką znowu wiecznoiść, bo przecież 2 seria leciała w Wielkiej Brytanii w zeszłym roku. Chociaż w przypadku Doctora Who nawet tydzień może być wiecznością (wiem z własnego doświadczenia;D)

ocenił(a) serial na 10
opopl

jestem za sobota! nikt nie moze ogladac tego o takiej porze. Pisalam sama do tvp w tej sprawie niestety nie dostalam jednoznacznej odpowiedzi, jedynie ze nie maja decyzji czy puszcza 3 serie.

opopl

hej ziomy. ja tez lubie doktora jak wy. tez chce zeby lecial w sobotke