o co chodzi z river? kto to jest? ogladam 3 sezon ale czesto wchodze na forum i widze 'river to river tamto' nie wiem o co chodzi. Jakaś towarzyszka czy coś?
Ważna postać w życiu Doktora:) W czwartej serii pojawi się na dwa odcinki, potem w piątej na chyba cztery, a w szóstej to już będzie jej pełno :) W związku z tym, kim ona jest, powiem tak: na razie nie psuj sobie przyjemności, jak kiedyś dotrzesz do szóstej serii, to tam jest odpowiedź.
jezu ale jestem zacofana !
A akurat teraz nie mam czasu zeby ogladac odcinka za odcinkiem pfff
dobrze ze wakacje ida bo jestem tak cozarowana doctorem ze chce juz ogladnac wszystko do 7 sezonu !
no tak ale spieszy mi sie zeby wiedziec co bedzie dalej. Ale szkoda ze rose odeszla bo strasznie fajnie mi sie z nia utozsamialo.
Heh, jeszcze mnóstwo świetnej zabawy przed Tobą. Wprawdzie Dziesiąty Doktor pod koniec swej "kariery" zacznie się zachowywać, delikatnie mówiąc, słabo, ale na szczęście nie będzie to trwało długo. A potem nastąpi Jedenasty, szaleniec przez duże "S".
no tak :D
Ale powiem że w odcinku z aniołami w którym po raz drugi pojawia się river niezmierniie mnie irytuje, nie wiem czemu.