Jest jakiś powód dla którego Dr Who jest czarny?
Zamiast angielskiego humoru dostajemy Eddiego Murphy?
Ściągnąłem 3 odcinki i zrezygnowałem po jakichś 10 minutach.
Co jutro zobaczymy? Czarną Joanna d'Arc? Czarną królową Bonę? A może czarne muminki i czarnych Bolka i Lolka?
Bardziej nonsensownego komentarza się nie dało napisać? Doktor jest kosmitą ze zdolnością regeneracji, a sam serial od początku istnienia był niezwykle progresywny. Nie jest też postacią historyczną, więc nie wiem co to za argument. A Doktora gra Ncuti Gatwa, a nie Eddie Murphy, ale dla internetowych rasistów to akurat typowa pomyłka.
Nie pomyliłem się tylko zakpiłem, ale jesteś za głupi, żeby to zauważyć? (tylko dla kolegi pytam)
Pierwsze 13 sezonów grali biali/białe, a teraz Eddie Murphy - możesz mi to wyjaśnić?
Czy w następnym sezonie doktorem będzie gej? A potem gejka?
Poprzednio i teraz zadaję pytanie - może retoryczne, ale skoro odpowiadasz to podziel sie treścią, a nie wyzwiskami.
To nie jest Eddie Murphy, tylko Ncuti Gatwa. Rozróżniaj aktorów, jeśli chcesz normalnej dyskusji.
I nieprawdą jest, że mieliśmy tylko białych Doktorów, już w erze Trzynastej mieliśmy Jo Martin jako Fugitive Doctor. Biała to ona nie jest, tyle podpowiem.
"Czy w następnym sezonie doktorem będzie gej? " Jeśli pytasz o aktora lub daną inkarnację to widać, że faktycznie odpadłeś bardzo szybko (co nie dziwi, jeśli zacząłeś od "Dzieciaków", bo tam jest faktycznie Daviesowy humor. Warto dać szansę, są niezłe odcinki, jeśli podobały ci się wcześniejsze sezony), bo inaczej byś wiedział że to życzenie już się spełniło. Ncuti Gatwa jest osobą LGBT.
BTW nie ma czegoś takiego jak gejka. Homoseksualna kobieta to lesbijka.
Gejka to żart, ale ty tłumaczysz to jako błąd? JPRD. Czy ja naprawdę rozmawiam z ludźmi oglądającymi filmy czy z jakimiś botami? A jeśli Ncuti Cośtam jest osobą LGBT to co to znaczy? Jest lesbijką, gejem, biseksem czy transem? Bo to tak jaby powiedzieć, że jestem człowiekiem BCŻ, a ty domyślaj się czy jestem białym, czarnym czy żółtym bo wszystkim na raz to raczej nie.
Nikt nie jest osobą LGBT bo te literki czy dewiacje sie wykluczają. Nie można być przecież gejem i lesbijką jednocześnie.
A w temacie Eddiego - czy wy wszyscy macie po 15 lat i kręcone loki?
Nikt nie rozumieżartu, ironi, kpiny? Wszystko wam trzeba podpisać?