Kiedy czwarta seria mojej ukochanej bajki? Na www.cartoonnetwork.kom.pl, jakieś nieoficjalnej stronie o CN, pisało że będzie 5 marca tyle że dzień ten dawno minął a o Domie 4 nic nie słychać... KIEDY?!!! Nie mogę się doczekać! PS. fajnie by było gdyby dali znowu Foster 60! Fajnie by było w weekendy o 8.00 do 9.00 potem znów o 9.30 Dom... oglądać...
Wikipedia ingormuje że nowa seria będzie od 7 maja. Poza tym CN Magazyn mówi, że nowy serial "Wiewiórek" będzie codziennie o 9.30, a o tej porze był zawsze "Dom...".
Wszystkie odcinki można znależć na YouTube. Seria czwarta jest super chyba najzabawniejsza.
No tak, wszystkie, ale po ang. Oglądałem już 2 odc. 4 serii, kiedy indziej obejrzę następne.
Pierwsze 4 + The Big Cheese. Obejrze jeszcze wszystkie oprócz dwóch "Good Wilt Huntingów" i "Make-believe It or Not" (nie wiem jak to ostatnie się pisze, chyba tak).
P.S. Sory że piszę oryg. tytuły ale gdy pisałem tą odpowiedź, znane były tytuły tylko 4 pierwszych odcinków, bo tylko tyle się w CN ukazało. Jutro 5. odcinek.
Wsz. odcinki poza trzema ost. muszę obejrzeć gdyż w dni ich emisji będę na kolonii.