PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=212986}

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster

Foster's Home for Imaginary Friends
2004 - 2009
7,2 11 tys. ocen
7,2 10 1 11424
7,8 8 krytyków
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
powrót do forum serialu Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster

Kiedy nowa seria?

ocenił(a) serial na 10

Kiedy czwarta seria mojej ukochanej bajki? Na www.cartoonnetwork.kom.pl, jakieś nieoficjalnej stronie o CN, pisało że będzie 5 marca tyle że dzień ten dawno minął a o Domie 4 nic nie słychać... KIEDY?!!! Nie mogę się doczekać! PS. fajnie by było gdyby dali znowu Foster 60! Fajnie by było w weekendy o 8.00 do 9.00 potem znów o 9.30 Dom... oglądać...

ocenił(a) serial na 10
Bloo

Wikipedia ingormuje że nowa seria będzie od 7 maja. Poza tym CN Magazyn mówi, że nowy serial "Wiewiórek" będzie codziennie o 9.30, a o tej porze był zawsze "Dom...".

ocenił(a) serial na 10
Bloo

Wszystkie odcinki można znależć na YouTube. Seria czwarta jest super chyba najzabawniejsza.

ocenił(a) serial na 10
Ginchan

No tak, wszystkie, ale po ang. Oglądałem już 2 odc. 4 serii, kiedy indziej obejrzę następne.

ocenił(a) serial na 10
Eduardo

Ja obejrzałem już wszystkie nie chciało mi się czekać. A które widziałeś??

ocenił(a) serial na 10
Ginchan

Pierwsze 4 + The Big Cheese. Obejrze jeszcze wszystkie oprócz dwóch "Good Wilt Huntingów" i "Make-believe It or Not" (nie wiem jak to ostatnie się pisze, chyba tak).

P.S. Sory że piszę oryg. tytuły ale gdy pisałem tą odpowiedź, znane były tytuły tylko 4 pierwszych odcinków, bo tylko tyle się w CN ukazało. Jutro 5. odcinek.

Wsz. odcinki poza trzema ost. muszę obejrzeć gdyż w dni ich emisji będę na kolonii.