PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Wie moze ktos kiedy polecą następne odcinki na tvn? A ten odcinek co byl przed swietami to był ostatni tej serii? a jaka seria w ogole leciała? Z góry dzięki za odpowiedz :)

sinke

Ratunku, tvn rujnuje moje zdrowie psychiczne!!
Odcinek przed świętami nie był ostatnim z tamtej serii (leciała 2 seria). Nie mam pojęcia, kiedy polecą kolejne odcinki i najchętniej bym im głowy poucinała za takie przyzwyczajanie mnie do serialu i rzucanie emisji kiedy im się podoba.
Grrr.

ocenił(a) serial na 10
Konopia

Na tvn-ie leciał 3 sezon. No chyba, że znów coś pomieszali z odcinkami. Oni se po prostu se w kule lecą No...

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

Aha a 2 sezon leci na TVNsiedem
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

TVN robi sie tak komercyjny ze za 3 miesiace bedzie juz tylko X , XI i XII edycja tanca z gwiazdami.

ocenił(a) serial na 10
sinke

TVN mnie dobija, przesadzają! Czy oni nie mogą puścić do końca całego sezonu :///

ocenił(a) serial na 8
effa5

zwłaszcza, że zostały tylko 2 odcinki...

ocenił(a) serial na 9
capri

własnie po co wracac do serialu uwaga faceci ktory najpierw dali 1 odcinek i przerwali pozniej puscili chyba4 czy 5 i teraz znow puszczają to jest chore) 3cia serie chyba z 2 przerywali i oby nie było długie przerwy w emitowaniu CC bo inaczej zwariuje gdybym chociaż miała tvn 7 ;(

EuEl

grrr, zróbmy strajk i nie włączajmy tego zawszonego kanału. niech zbankrutują, psychopaci jedni :|

ocenił(a) serial na 9
Konopia

No gdyby to pomogło to bym od razu rzuciła tvn ;p Cold case to jeden z moich ulubionych seriali, a w końcu to nie wiem kiedy leci w tv. Mówicie, że ostatni odc. był przed świętami... Muszę się zastanowić czy go w ogóle oglądałam xd Już mi się mieszają te godziny nadawania...

Pataa

niech ktoś napisze do tvn ...........z prośbą o wyjaśnienie całej sytuacji ..czy w ogóle dokończą 3 sezon i bedzie 4 ......

ocenił(a) serial na 9
Karolina90

a na DVD nigdy nie wydadzą :( to już oficjalna odpowiedż dystrybutora. Bo za dużo trzeba płacić za prawa autorskie do piosenek... TVN cuchnie czemu na TVN siedem nie moga zrobić np. maratonu cold case. Na AXN leca maratony CSI itd...

ocenił(a) serial na 8
OLA_lala

Bardzo dobry pomysł z tym maratonem, ale raczej nierealny :(.