PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26360
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Boże po prostu jestem w szoku,chyba pierwszy raz się zdarzyło,że nie rozwiązali sprawy do końca.No ale cóż taka jest prawda,bo przecież w rzeczywistości tak się często zdarza.Ale na końcu jak ten psychol wychodził z tym swoim uśmieszkiem a Lilly miała łzy w oczach...Okropne,smutne,przera żające i niesprawiedliwe....

hifisuperstar

Odcinek genialny. Jestem tylko ciekaw co się zdarzy dalej bo napewno do tego kiedyś wrócą.Ale muszę przyznać dzis z całą rodzinką mieliśmy nieZły szok :) Jednak Jerry Bruckheimer umie seriale robić :)

ocenił(a) serial na 10
BeSSoN

Na prawdę był genialny.Też mam nadzieję,że to jeszcze nie koniec tej sprawy. W ogóle ta końcówka....W dodatku piosenka "Long long way to go"Phila Collinsa, która nadała tego charakterystycznego klimatu.Pamietam,że kiedyś ten sam utwór leciał na końcu jednego z odcinków "Miami Vice" podczas sceny pogrzebu rodziny jednego z policjantów.Wtedy też wywarła na mnie piorunujące wrażnie.
Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
BeSSoN

No i własnie znalazłam informację,że George pojawi się jeszcze w ostatnim odcinku tego sezonu zatytułowanym "The Woods".Mam nadzieję,że wtedy go zamkną:):):)

hifisuperstar

Czy ktoś z was mógłby mi streścić ten odcinek, bo przez zmianę godziny nadawania nie obejrzałam...

Admete

doklanie troche sie wkurzylam ze go nie zlapali ale coz....

Admete

dokładnie, przez tez zmianę też przegapiłam... niech ktoś opisze nam ten odcinek

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

To już DZIŚ!!!!Ale długo trzeba było czekać na dalszy bieg tej historii....Czekałam na ten odcinek

hifisuperstar

George ostatecznie zgładzony przez Lilly :-)

hifisuperstar

Czy moze ktos strescic ten odcinek? bo widzialam dzisiejszy i nie za bardzo wiem o co chodzi bo nie widzialam wczesniejszego z 30stycznia.

Z gory thx

alicja91

Alicjo...

2x09 Mindhunters byl odcinkiem opowiadajacym o tym jak to w lesie znaleziono ciala kobiet [a dokladnie to szkielety] bez glow. detektywi mieli nielada zagadke do rozwiazania. kapneli sie, ze morderca jest jeden z pracownikow policji i tak trafili do faceta zajmujacego sie archiwaliami policyjnych raportow, George'a Marksa, ktory okazal sie byc doskonale poinformowanym o ich przeszlosci psychopata. nie potrafili mu udowodnic, ze to on zabil te kobiety, wiec zmuszeni byli go puscic wolno.
facet oczywiscie 'zauroczyl' sie Lil, a dokladnie jej inteligencja i nieodpartm pedem w sprawach jakie prowadzila. niezle nabruzdzil jej w umysle...

2x23 The Woods ogladalas, tak? to wiesz, ze Lil zabila tego patafiana :)

niestety jeszcze dlugo bedzie walczyc z tymi przezyciami. w sezonie 3 dowiadujemy sie o niej wieeeeluuu ciekawych rzeczy, ale S3 nie jest taki super jak 1 i2. za to S4 nadrabia zaleglosci :)

hifisuperstar

Ja też ten odcinek przegapiłam. Teraz powtarzaja "Dowody zbrodni", więc moze ktoś powiedziec jaki numer był tego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

Te odc. były takieświetnie ! xDD Polecam gorąco !