Boże po prostu jestem w szoku,chyba pierwszy raz się zdarzyło,że nie rozwiązali sprawy do końca.No ale cóż taka jest prawda,bo przecież w rzeczywistości tak się często zdarza.Ale na końcu jak ten psychol wychodził z tym swoim uśmieszkiem a Lilly miała łzy w oczach...Okropne,smutne,przera żające i niesprawiedliwe....
Odcinek genialny. Jestem tylko ciekaw co się zdarzy dalej bo napewno do tego kiedyś wrócą.Ale muszę przyznać dzis z całą rodzinką mieliśmy nieZły szok :) Jednak Jerry Bruckheimer umie seriale robić :)
Na prawdę był genialny.Też mam nadzieję,że to jeszcze nie koniec tej sprawy. W ogóle ta końcówka....W dodatku piosenka "Long long way to go"Phila Collinsa, która nadała tego charakterystycznego klimatu.Pamietam,że kiedyś ten sam utwór leciał na końcu jednego z odcinków "Miami Vice" podczas sceny pogrzebu rodziny jednego z policjantów.Wtedy też wywarła na mnie piorunujące wrażnie.
Pozdrawiam serdecznie.
No i własnie znalazłam informację,że George pojawi się jeszcze w ostatnim odcinku tego sezonu zatytułowanym "The Woods".Mam nadzieję,że wtedy go zamkną:):):)
To już DZIŚ!!!!Ale długo trzeba było czekać na dalszy bieg tej historii....Czekałam na ten odcinek
Czy moze ktos strescic ten odcinek? bo widzialam dzisiejszy i nie za bardzo wiem o co chodzi bo nie widzialam wczesniejszego z 30stycznia.
Z gory thx
Alicjo...
2x09 Mindhunters byl odcinkiem opowiadajacym o tym jak to w lesie znaleziono ciala kobiet [a dokladnie to szkielety] bez glow. detektywi mieli nielada zagadke do rozwiazania. kapneli sie, ze morderca jest jeden z pracownikow policji i tak trafili do faceta zajmujacego sie archiwaliami policyjnych raportow, George'a Marksa, ktory okazal sie byc doskonale poinformowanym o ich przeszlosci psychopata. nie potrafili mu udowodnic, ze to on zabil te kobiety, wiec zmuszeni byli go puscic wolno.
facet oczywiscie 'zauroczyl' sie Lil, a dokladnie jej inteligencja i nieodpartm pedem w sprawach jakie prowadzila. niezle nabruzdzil jej w umysle...
2x23 The Woods ogladalas, tak? to wiesz, ze Lil zabila tego patafiana :)
niestety jeszcze dlugo bedzie walczyc z tymi przezyciami. w sezonie 3 dowiadujemy sie o niej wieeeeluuu ciekawych rzeczy, ale S3 nie jest taki super jak 1 i2. za to S4 nadrabia zaleglosci :)
Ja też ten odcinek przegapiłam. Teraz powtarzaja "Dowody zbrodni", więc moze ktoś powiedziec jaki numer był tego odcinka.