PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26360
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

List

ocenił(a) serial na 10

Wysłałam już e-mail do TVN z prośbą o Cold Case w jesiennej ramówce. O dziwo, odpisali już na drugi dzień. Napisali, że moja sigestia z pewnością zostanie rozpatrzona. Mam nadzieję, że tak się właśnie stanie... Proponuję fanom Dowodów Zbrodni poczynić to samo :)

ocenił(a) serial na 10
miska16

świetnie. Zrobię to samo tylko podaj e-maila TVN - u . xD proszę xDD

ocenił(a) serial na 10
McAddie

Też bym bardzo chciał,żeby był na jesień. A która u nas leci seria i odcinek a która w Usa???? bo się za bardzo nie orientuje.

filmaniak_1042882

Stacja TVN pokazała wczoraj 7 odcinek 4 serii Cold Case pt. "The Key". W USA wyemitowano 5 serię (18-odcinkową, krótszą z powodu strajku scenarzystów). Za miesiąc (28.09.2008 r.) w Stanach premiera 6 serii - odcinek 6x01 pt. "Glory Days".

ocenił(a) serial na 10
scotty555

OK DZIęKI TO W TAKIM RAZIE MOGLIBY ZAKONCZYć TA 4 SERIE

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

ale oni nie są dostatecznie inteligentni, żeby zakończyć to co zaczęli.
w ubiegłym roku było podobnie.

ocenił(a) serial na 10
miska16

Tak zgadza się.
Dawno nic mnie tak nie denerwowało jak postępowanie TVN-u!
Najpierw zaciekawią widza, apotem co?!
Koniec wakacji=koniec serialu!
I w ogóle co to za perfidny pomysł żeby przerywać emisję na siódmym z 24 odcinków?!

ocenił(a) serial na 10
miska16

Misiam ja też wysłałam xD

Ludzie,aoto adres piszcie do nich!:widzowie@tvn.pl

ocenił(a) serial na 10
McAddie

Ja też wyślę a duży napisaliście ten list czy od razu przeszliście do rzeczy?????

ocenił(a) serial na 10
miska16

nie za długi ...
Ake porównałam TVN do Polsatu [na korzyść Polsatu ] żeby chwycić ich za serca ;]

McAddie

chyba bedzie od tej niedzieli na tvn7, od pierwszego sezonu, chyba ze telemagazyn sie myli
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2008-09-07&godzina=9&nadawca=RTL7&kategoria =0&x=24&y=19

ocenił(a) serial na 10
miska16

Nie myslisz sięę,.ę xDD
http://tvnsiedem.pl/2008-09-07,9499901,177,program.html#m

faktycznie jest cold Case juz w niedzielę o 22:15 w TVN siedem xDD

McAddie

ok, ale ktory to bedzie sezon, bo wg telemagazynu I, a z opisu odcinka na stronie tvn7 wynika, ze III

Happily_ever_after

a nie, na telemagazynie tez juz dodali, ze 3, ale wczesniej byl faktycznie opis z pierwszego odc I sezonu

ocenił(a) serial na 10
miska16

Tak ;) to będzie 3 sezon .... A wróciłabym do pierwszego, bo to jedyny,którego nie oglądałam od początku ;|

McAddie

ale swoja droga to ciakawe, ze juz od dzisiaj beda, bo przeciez do konca 5-go sezonu Rodziny S zostaly tylko 3 odcinki

ocenił(a) serial na 10
miska16

Okaże się dzisiaj czy program nie kłamie ;)