Scotty miał pewien epizod z pewną przeniesioną do ich wydziału policjantką. Wiem, że została ona przeniesiona na wskutek molestowania w pracy wcześniejszej. Scotty bardzo się nią interesował, próbował się do niej zbliżyć. Jednak ona pozostawała nieugięta. Potem zniknęła. Wątek się zakończył. Niestety, nie wiem, który to był odcinek, ba! Nie pamiętam nawet sezonu. Mimo to jeśli wiesz, o który fragment serialu mi chodzi to proszę o odpowiedź, dlaczego ta policjantka tak szybko zniknęła? A może ktoś wie jak miała na imię? Ewentualnie proszę o dodanie numeru odcinka i serii.
Będę bardzo, bardzo, bardzo mocno zobowiązana, za udzielenie jakiejkolwiek informacji. Pozdrawiam;)
Detektyw Josie Sutton. Postać grana przez Sarę Brown.
Była wplątana w jakiś skandal natury seksualnej ze swoim sierżantem.
W wydziale zabójstw pracowała przez jakiś czas, później zrezygnowała z powodów osobistych. Być może z powodu okazywania zainteresowania nią Scotty’ego, bądź też z powodu wcześniejszego skandalu.
Występowała w odcinkach:
* 3x05 Committed
* 3x04 Colors
* 3x03 Bad Night
* 3x02 The Promise
* 3x01 Family
Serdecznie zapraszam wszystkich fanów fantastycznego serialu Dowody zbrodni (Cold Case) na fanowskiego bloga: http://cold-case-forever.blog.onet.pl/ . Wejdź a gwarantuję że nie zmarnujesz tego czasu. Znajdziesz tam wiele fotek,plakatów,informacji o głównych bohaterach i aktorach a także muzykę i opisy i fotki do KAŻDEGO ODCINKA. Liczę na ciebie!!!