PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26360
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Wiadomo,że Lilly od kilku lat jest pokłócona ze swoją siostrą. Powodem sporu jest fakt,że Christine [siostra det. Rush ]przespała się z nażeczonym Lil tuż przed ich slubem.
W późniejszych odcinkach znowu pojawia się siostra i zaczyna kręcić coś ze Scotty'm.Kiedy Lil się o tym dowiaduje wyrzuca, wcześniej przygarniętą siostrę z domu.Również zaczyna krzywo patyrzeć na Valens'a i jakos częściej się z nim kłóci

I tu pojawia się mój problem.no bo Lilly przecież nie kręci ani nie kręciła ze Scotty'm więc o co jej tak na prawdę chodzi?!
Czyżby zrozumiała,że coś jednak czuje do Valens'a? Raczej nie ,bo potem kiedy on przestał sypiać z Christine Rush nic nie zrobiła. Pojawili się ci jej nieszczęści faceci i kolejne laski Scotty'ego. Z tego co wiem w piątej seriii po tym jak postrzelili Lil nic się nie zmienia. Co prawda w odc."Stalker" Scotty wyglądał jakby mu na Lilly bardzo zależało, ale po niedługim czasie wdaje się w romans z ta wkurzającą prokurator. Ciekwae czy w 6 seriii cos się zmieni ...

Ale w każdym razie ja tegoi go końca nie rozumiem ;p Co sądzicie o postę powaniu Lil wobec siostry? Czy było to słuszne? Ja nie wiem xD Albo zachowanie Scotty'ego ... Te ich ciągła kłótnie ... Kuracz, o co tu chodzi?!

McAddie

Myślę, że Scotty to jej przyjaciel chociaż w serialu ciągle pokazują jak to oni bardzo do siebie pasują i myślę, że to nie jest wstęp do ich związku, małżeństwa itd. przyjaciel przyjacielem, a z drugiej strony myślę, że Lil jest tez trochę zazdrosna o siostrę tzn, że jeśli Lil nie ma faceta to ona też nie powinna, bo przecież nie jest gorsza, a i uważa, że Christie jest tą co zawsze wszystko robiła źle, że zabierała jej uwagę własnej matki itd. Uważam, że Lilly nigdy nie pogodzi się z nią dopóki sama nie poradzi sobie ze sobą, ze swoją własną psychiką i wnętrzem, bo ciągle nie może zapomnieć i uporać się ze wspomnieniami z dawnych czasów. Mimo, że potrzebuje psychologa zapiera się rękami i nogami i nie chce pokazać, że w środku nie jest taka twarda jak na zewnątrz i że przeżywa wszystko jeszcze bardziej niż inni dookoła niej...

ocenił(a) serial na 10
McAddie

Zgadzam się z Toba w 100 procentach. Ona wcale nie jest taka twarda ;D Tylko na taką wygląda xD