PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Widiziałam jeden raz odcinek tego serialu. Wczoraj, było o koleszce, który zabija 17-latków, bo wydaje im sie, ze bedą żyć wiecznie. Potem okazało się, że ten gość ma stwardnienie rozsiane itd. Moje pytanie dotyczy tożsamości jednego z aktorów - najlepszego przyjaciela drugiego porwanego chłopca, o imieniu Valentino czy jakoś tak. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?

bloody_mary

ten chłopak, który grał Valentino to Shiloh Fernandez

ocenił(a) serial na 10
alabama_3

genialny był ten wczorajszy odcinek! chcę go mieć.
zwracam się z gorącą prośbą - czy ktoś może wie, który to był z kolei i z której serii?

panna_niesmiala

ten wczorajszy odcinek jest z 3 sezonu tytuł tego odcinka to "One Night"

alabama_3

dziękuję :) a odcinek rzeczywiście był super (choć nie mam z czym porównać). pzdr

bloody_mary

Skoro już jesteśmy przy wczorajszym odcinku. To czy ktoś wie jaki tytuł nosiła piosenka która leciała na samym końcu??

ocenił(a) serial na 8
Lilithy

Lifehouse - You and me :) Piękna piosenka :D :)) Pozdrawiam.

bloody_mary

Ja mam natomiast pytanie dotyczące nazwiska aktora, który grał Justina - drugiego porwanego chłopaka.

relict89

Cole Williams grał Justina.Obydwaj nieźli przystojniacy :) Dużo bym dał, żeby spotkać ich na żywo.Pozdrawiam Mich

abcd666666

Ojj dziękuje bardzo ;*. Też chciałabym ich spotkać na żywo, ale to tylko moje marzenia hehe.

relict89

e, nie. ten drugi nie jest nawet w polowie tak przystojny jak Shiloh Fernandez. szkoda tylko, ze jest o nich w necie taka masa informacji, a w ogole oboje grali gejów