Wpadło mi do głowy fajne pytanko ...
Co chcielibyście zobaczyć w 6 sezonie [ Ci co oglądali 5]
Co chcielibyście zobaczyć w 5 sezoinie?
Oczywiście akcji, fabuły ODCINKA, który będzie mógł się równać z "Mindhunters" czy "The Woods", ale tego to też i Kathryn by chciała :)
Sezon 6:
Co do akcji - to oczywiście jak najfajniejsze odcinki :) Lilly zawsze dobrze wypada w towarzystwie psychopatów hehe
Co do spraw osobistych - może wyjdzie coś jej z tym od narkotyków, Eddim chyba. Romans Scottiego i Alex też mógłby się jeszcze nie skończyć, ewentualnie jakiś nowy :) No i mam nadzieję, że już sobie odpuszczą z tą agresją u niego, porywczy może być nadal, ale żeby nie robili mu żadnej terapii i tego typu hehe
A i większa rola Kat. Najpierw nie mogłam się do niej przekonać, ale pod koniec piątego sezonu okazało się, że to ciekawa osóbka :)
Ja bym chciała akcjiiii ! Przede wszystkim.
Wątek miłosny Lilly mogłby się również rozwinąć. Mógłby Roy powrócić, ewentualnie ten gostek z działu narkotykowego. Najbardziej z nich wszystkich to wkurzał mnie Joseph i szczególnie to jak postąpił. Chciałabym by Lilly była w końcu szczęśliwa tak na dłużej. Chociaż to pewnie będzie trudne w jej pracy, okolicznościach.
Jeśli chodzi o Kat to wg mnie jest ok. Scotty niech już nie przesadza tak z tymi romansami. Już bardziej interesuje mnie watek z Verą, ponieważ jego uwielbiam :] (zaraz po Lilly oczywiście) Świetna rola, świetny aktor.
Ps. Mogłybyście mi polecić jakiś film z Kathryn? Na razie obejrzałam Mindhunters i jestem zachwycona :) To dopiero akcja, czegoś takie chciałabym rownież w Cold Case.
A wiadomo kiedy przewidywana jest emisja 6 sezonu? I kiedy doczkamy go w PolscE? No chociaż w necie?
:]
Film z Kathryn warty obejrzenia ? Na pewno "I nigdy nie pozwól jej odejść" Świetna gra :) A i polecam obejrzeć wywiady z nią. Można się pośmiać.
Sezon szósty będzie pewnie dostępny wcześniej w Internecie więc bez paniki. TVN bez sensu puścił te kilka odcinków teraz. Jestem zdania, że albo cały sezon albo nic...