PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26360
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

jesień

ocenił(a) serial na 10

Chciałbym żeby ten serial był jeszcze cały jesienny sezon.Ciekawe czy tak będzie???? może wiecie już coś na ten temat??????

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

Niestety nie wiem czy będzie leciał Znając życie pewnie nie Ale muszę powiedzieć, że wszystkie sezony są świetne :)

LillyR_

niestety od 01.09 wchodzi Szymon, Teraz my, czyli jak zwykle tvn traktuje ten swietny serial jako zapychacz kiedy nie ma nowych odcinkow w/w programow

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

Ja tez bym bardzo tego chciała! Nie rozumiem jak taka stacjha jak TVN może ściągać z ramówki tak dobry serial jak CC! Jak by chcieli znaleźli by dla NAS fanów te 60 minut w ramówce! I takie zachowanie stacji TVN jest co roku.... Cold Case będzie zapewne w niedziele o 23 na TVN7! Czy to troche nie za późno?!

McAddie

ja juz mam dosyc tej stacji, ciagle to samo i to nie tylko z tym serialem, szkoda ze polsat tego nie wykupil bo oni przynajmniej nie traktuja widzow jak g., przykledem moze byc chociazby csi:miami - od stycznia/lutego 2007 emituja co tydzien (momentami byly nawet po 2 odc w tyg) i doszli juz do 5 sezonu, ale oczywiscie w niedziele na tvn nie mogly byc zaden serial typu CC, Bez Sladu, czy Monk bo musza nas katowac Tancem z gwiazdami, a jak juz seria sie konczy to wstawiaja jakies filmy, ktore juz chyba wszyscy po 10 razy ogladali

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

tak już jest.
mniej ludzi woli pooglądac sobie dobre kryminalidło zamiast przesłodzonego romansu (czy czegoś w tym stylu), a jeśli tak jest to stacja leci na ilość.

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

Wszyscy czekają na ten cudowny "Taniec z gwaizdami"[blee]!
A nam fanom CC przez polskie superprodukcje odbierająobiekt zainteresowania.
Wystarczy,że pozyli by sięKuby Wojewódzkiego i już mamy miejsce na Cold Case xDD