PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

odkąd zobaczyłem pierwszy odcinek Dr.House wiedziałem że to będzie strzał w dziesiątkę serial jest zajebisty pod każdym względem ciekawe przypadki medyczne iście detektywistyczne szukanie przyczyn choroby i sposobu jej leczenia a przy tym ciekawa "akcja" {nie to co w na dobre i na złe )i tu mam na myśli jedno słowo Dr.Gregory House człowiek za którym kryje sie to nazwisko to jedna z najlepszych postać medycznych w tv do tej pory nie było takiego lekarza jak House w niektórych odcinakach przechodzi sam siebie jest opryskliwy arogancki chamski bezczelny sarkastyczny denerwujący złośliwy (często dogryza Cuddy )i uzależniony od środków przeciw bólowych co morze być z takiego człowieka... doskonały diagnosta o krajowej sławie człowiek który za wszelką cenę próbuje znaleść sposób na wyleczenie pacjenta nie zawsze konwencjonalnymi metodami ekipa House-a też jest ciekawa Cameron Foreman Chase i nowa załoga przyszłych pomocników ...staram sie oglądać House-a przy każdej możliwej okazji i polecam ten serial wszystkim lubiącym ten klimat