Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503324
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Żenada

ocenił(a) serial na 10

Kolejny japoński syf wskoczył do top 10 tym razem jest to jakiś Hellsing który ma 488 głosy. Po prostu żenada i tyle, ten ranking robi sie coraz głupszy. Ranking seriali a w pierwszej 10 mamy tylko 5 seriali reszta to dragonballe, mushishe, hellsingi, muminki i inne srinki. Może jeszcze kubusia puchatka tam wephacie

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

Rozwiązanie jest bardzo proste, nie przejmować się filmwebowym rankingiem.I nie wiem co masz do Hellsinga, fajne anime, choć manga lepsza ;].

ocenił(a) serial na 10
grzegorz_021

Nie oglądałem więc nie wiem ale jak widzę że jakieś japońskie anime jest na 1 miejscu i ma 488 głosy kiedy kolejne seriale mają po 20 tysięcy to mnie krew zalewa. Jeszcze trochę i Dragonball wskoczy na pierwsze miejsce albo jeszcze brakuje tu tylko tego żeby Naruto do pierwszej 10 wszedł. Takie coś w ogóle nie powinno być brane do rankingu seriali jak już ma być w jakichś rankingach to niech filmweb zrobi specjalny ranking dla anime. Ranking seriali a w nim w Top 10 jest 5 seriali, jedno zaprzecza drugiemu

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

Nie oglądałeś, ale japońskim syfem nazwałeś. Traktujesz ten ranking zbyt poważnie, ja np. w ogóle go nie sprawdzam, bo do niczego nie jest mi potrzebny - wystarczy mi własny ranking.

ocenił(a) serial na 10
grzegorz_021

Wystarczy mi wiedzieć tylko tyle że to japońskie anime i już mogę to nazywać syfem bo już różne anime widziałem i to jest zwykły syf. Posrane bajeczki typu Hannah Montanah tylko że stworzone w Japonii a nie w ameryce

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

No to o anime byłoby na tyle, a moje zdanie o rankingu na Filmwebie znasz.

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

koleś widze że nigdy nie oglądałeś Hellsinga.

ocenił(a) serial na 9
sarwe

Bardzo lubię DB Z, ale jestem zdania że tego typu, bajki czy anime powinni mieć własny ranking, bo w gruncie rzeczy wygląd to trochę beznadziejnie.

użytkownik usunięty
wojtekbis_2

To i to jest serialem wiec powinny byc w jednym rankingu. Ja osobiscie za anime nie przepadam, ale wyjatkiem jest wlasnie mushishi