Kto dołącza się na zbiórkę pieniędzy przeznaczonych na napalm specjalnie
dla siedziby TVP2? W miesiącu są góra 4 House'y reszta to durne mecze.
Napalm? Czemu tak delikatnie! Należy się coś skuteczniejszego. Też sprawdziłam program na następny tydzień i zagotowałam. Może ktoś wymyśli coś mocniejszego. Czytanie pomysłów umili mi czs oczekiwania z nadzieją na kolejne czwartki.
ja dopiero zaczynam przygodę z panem domatorskim
i jestem ciekawa, która seria leci na zastraszanej dwójce?
Pozdrawiam ; )
Durne mecze?
Jeśli nazywasz champions league durnymi meczami, to albo jesteś babą albo pedałem.
Co prawda House jest genialny, ale zawsze można sobie ściągnąć odcinek z neta.
Mogą co najwyżej zmienić czas emisji, tak, aby było emitowanych jak najmniej tych gównianych polskich seriali.
"Tancerze", lol, dobre sobie.
co innego oglądać mecz na żywo serial i tak jest nagrywany i z opóźnieniem puszczany w naszej tv:D
chociaż wolał bym house niż champion league :D
Z całym szacunkiem, serial jest genialny, ale w meczu, no... w sumie to taka nuda, kilku facetów biega w jedną i drugą stronę za czymś okrągłym, część stoi w miejscu, a dwóch może przesuwać się tylko w prawo bądź lewo. No nuda totalna;p
(użyto sarkazmu)
można ściągnąć mecz jeśli żyje się na odludziu i nikt nie przekaże Ci wyniku. a oglądanie meczu znając wynik końcowy to nieporozumienie.
dyskryminacja, niedyskryminacja.. za dużo jest tych tępych seriali. rozumiem, jakieś 'polsat cafe', 'disney channel', ale czemu TVP puszcza taki chłam (mówie o 'hannah montana' i innych, nie o housie -.-).
Może ktoś wejdzie na to forum z tvp i zobaczy co zrobili. może niech zrobią tvp mecze, albo tvp dr. house to nie będzie problemu. :)
Przecież w czwartki leci Puchar UEFA a nie Champions League. Taki z Ciebie znawca, a kobieta Cię musi poprawiać.
Podaj numer konta :))
Z dziką rozkoszą przyłączam się do akcji. Co prawda mam wszystkie 5 sezonów w swoich zasobach ale chodzi o zasadę. A TVP generalnie widza ma w dupie i oglądalność też. Na przestrzeni ostatnich 4 tygodni (liczę już z przyszłym)House był tylko RAZ.To ma być serial czy fatamorgana ? A potem te cymbały się dziwią, że nikt ich programów oglądać nie chce. A kto by miał niby chcieć?
Szkoda, że tak późno o tym pomyślałeś, niektórzy może przekazaliby 1% podatku... :D
A ja oglądam Hausa już jakiś czas ale jednak nikt mnie nie przekona żebym meczu nie oglądał, rozumiem wasze rozgoryczenie ale już niedługo został już tylko 1 mecz w najbliższy czwartek( drugi półfinał) bo finał w Stambule tradycyjnie odbędzie się w środę a więc ten jeden tydzień jeszcze musicie cierpliwie wytrzymać
Nie mam zamiaru czekać aż skończą się mecze, ale też nie spale ich bo
może sie skuszą puścić do razu 5 sezon :P Ja już obejrzałem na
komputerze. Jestem po House's Head i jestem w szoku. Niesamowity
odcinek! Jeden z lepszych jeśli nie najlepszy jaki widziałem...
wiekszosc z was to pier*olnięci idioci... skoro mecze Pucharu UEFA was nie interesuja to jestescie popier*oleni te mecze sa zdecydowanie lepsze niz LM więc wasze chore gadki sa nie na miejscu... debile pi*rdolone
Ocenia się zjawisko, postawę, film, zachowanie etc. a nie poglądy,
zwłaszcza takim językiem.
Człowieku trochę kultury osobistej...
Fakt faktem trochę to wkurza jak nie leci house dwa razy pod rząd :P
Poza tym do wypowiedzi, kogoś tam z góry: nie każdy musi lubić piłkę nożną a orientacja i płeć niema nic z tym wspólnego ;]