PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

tzn. no wiadomo, że chase przejął stanowisko housa. myślicie, że producenci "pójdą na kasę" i zrobią podobny serial, tylko że z chasem w roli głównej?

ocenił(a) serial na 10
ziembowa

Serial medyczny "Chase" w którym Chase leczy a przy okazji rucha laski jak Duchovny w Californication? JA TO KUPUJĘ !!!

ocenił(a) serial na 9
ziembowa

Chase fajna postać, mogą robić jeśli pojawią się inne postacie z serialu :D

ziembowa

Chciałbym i wpadłem na ten sam pomysł kilka dni temu. A skoro my wpadliśmy, to oni też;-)

ocenił(a) serial na 9
kendo777

Nie sadze żeby na to poszli.... Myśle ze oni już nie chcą robić nic co kojarzylo by sie ludzia z tym serialem.... Aczkolwiek mi by sie taka opcja bardzo podobala bo lubię Chase'a i uważam ze w tym serialu on był najciekawszą postacią zaraz po Houseie..... Poza tym pod wieloma względami Ci dwaj byli do siebie bardzo podobni... Oboje mieli talent do rozwiązywania lamiglowek a poza tym mieli niesamowity talent do "rozgryzania" ludzi.... Chase był jedynym który tak naprawde wiedział co House niejednokrotnie kombinowal....

ocenił(a) serial na 9
sisi421

Przepraszam, że się czepiam, ale nie ma takiego słowa jak "ludzią" pisze się "ludziOM".
A co do serialu z Chasem jestem stuprocentowo na tak.

ocenił(a) serial na 9
SzalonyChemik

Jak już coś to nie napisałam z "ą" na końcu.... ;o) Wiem ze pisze sie "om" to musialo być jakieś moje niedopatrzenie za co bardzo przepraszam...

ocenił(a) serial na 10
ziembowa

Już dawno czytałem o przymiarkach do takich spin-offów. Jeżeli głównym bohaterem byłby Chase, to zapowiadałoby się naprawdę fajnie.

ocenił(a) serial na 10
ziembowa

tu zawsze chodzi o kasę, prawdopodobnie z każdym serialem, pewnie dzięki temu mieliśmy dodatkowy sezon housa. więc ja też jestem na TAK ;d

ocenił(a) serial na 8
ziembowa

Ten gość to przecież jest drewno aktorskie. No ale może dla jego ładnej buzi znajdą się jakieś zainteresowane takim serialem panie.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

ładna buzia nie wystarczy trzeba mieć jeszcze postawę .A tak naprawdę to House był jedyny niezastąpiony i dodawanie fusów to nie w stylu Housea

ocenił(a) serial na 9
linkazk

Nie nie, pamiętacie Przyjaciół, a potem niby kontynuację pod tytułem "Joe"? kompletny niewypał, bez pozostałych tworzących jedną całość to nie to samo.