tzn. no wiadomo, że chase przejął stanowisko housa. myślicie, że producenci "pójdą na kasę" i zrobią podobny serial, tylko że z chasem w roli głównej?
Serial medyczny "Chase" w którym Chase leczy a przy okazji rucha laski jak Duchovny w Californication? JA TO KUPUJĘ !!!
Nie sadze żeby na to poszli.... Myśle ze oni już nie chcą robić nic co kojarzylo by sie ludzia z tym serialem.... Aczkolwiek mi by sie taka opcja bardzo podobala bo lubię Chase'a i uważam ze w tym serialu on był najciekawszą postacią zaraz po Houseie..... Poza tym pod wieloma względami Ci dwaj byli do siebie bardzo podobni... Oboje mieli talent do rozwiązywania lamiglowek a poza tym mieli niesamowity talent do "rozgryzania" ludzi.... Chase był jedynym który tak naprawde wiedział co House niejednokrotnie kombinowal....
Przepraszam, że się czepiam, ale nie ma takiego słowa jak "ludzią" pisze się "ludziOM".
A co do serialu z Chasem jestem stuprocentowo na tak.
Jak już coś to nie napisałam z "ą" na końcu.... ;o) Wiem ze pisze sie "om" to musialo być jakieś moje niedopatrzenie za co bardzo przepraszam...
Już dawno czytałem o przymiarkach do takich spin-offów. Jeżeli głównym bohaterem byłby Chase, to zapowiadałoby się naprawdę fajnie.
tu zawsze chodzi o kasę, prawdopodobnie z każdym serialem, pewnie dzięki temu mieliśmy dodatkowy sezon housa. więc ja też jestem na TAK ;d
Ten gość to przecież jest drewno aktorskie. No ale może dla jego ładnej buzi znajdą się jakieś zainteresowane takim serialem panie.
ładna buzia nie wystarczy trzeba mieć jeszcze postawę .A tak naprawdę to House był jedyny niezastąpiony i dodawanie fusów to nie w stylu Housea