Owszem miał być dzisiaj i również czekałam na niego jednak będzie on dopiero 8 listopada w USA. Taka informacja znajduje się na stronie stacji FOX. Więc niestety musimy czekać 2 tyg.
Sranie w banie, a nie dzisiaj. Oficjalna data jest na 8.11 i następne co dwa tygodnie, ale oczywiście wszechwiedzący moderatorzy i myśliciele Filmwebu twierdzą, że data 6. odcinka jest inna. Nic, tylko bić brawo. Jak ktoś chciałby się pośmiać z nieudolności ww. Osób polecam zajrzeć na stronę odcinków "Californication" i zastanowić się nad datą premiery odcinka 4.01 i następnych... Ja tylko skomentuję od siebie to tak: żal, po prostu żal. Zwykły bot zauważyłby, że coś tu jest nie tak, ale Filmweb jest jak język C - mimo wielu poważnych błędów i tak skompiluje to, co się zamieści w :tekście:!
Przestań się czepiać "moderatorów", bo to nie ich wina jeśli daty kolejnych emisji się zmieniają... To normalne, że trzeba po prostu poprawić. A sam możesz zgłosić poprawkę, sprawdzą, zatwierdzą. Nic trudnego. Zachęcam do tworzenia:) Pozdrawiam;)
żal to określenie typowe dla tępych gimnazjalistów. Jeżeli zas taki jestes, to śmiało komentuj.
Każdy może sie pomylic. Tez czekalem na ten odcinek i mimo dosyc sporego zawodu nie zamierzam nikogo obrażać...
Nie teraz to za dwa tygodnie. Ale bez zbednej przesady...
No tak, jedno słowo czyni ze mnie gimnazjalistę.
Przepraszam bardzo, ale będę winił moderatorów. Po to oni są, żeby kontrolować to, co się dzieje na stronie, tej czy każdej innej. A to są bzdury, to i wiele innych rzeczy, które pojawiają się na FW. Ja jako użytkownik mogę to zgłosić - oczywiście - ale nie uwierzę, że z grona fanów "Californication" nikt nie zgłosił błędu w odcinkach. Przecież takie coś jest karygodne! Co z tego, że ja zgłoszę błąd, który będzie wymoderowany za pół roku. Przykro mi, w większości przypadków mam złe zdanie o tym serwisie i tyle. I możecie na mnie psy wieszać, ale takie moje zdanie.
Pozdrawiam i czekam na poprawę
Mnie najmniej podobają się na FW wypowiedzi na forach, na wszystkich forach, większość wypowiedzi tylko zaśmieca portal. Natomiast fakt faktem długo się czeka na np. zweryfikowanie obsad, trudno..
Co do błędów w dacie odcinków np. "Califor.."-- to wejdź sobie na forum pod serialem i zobacz pierwsze lepsze wypowiedzi "fanów" serialu, i co? Większość z tych osób nie nic do tego serialu nie dodała (brak pkt) - to jest tylko odp.na twoje zapytanie:
"... nie uwierzę, że z grona fanów "Californication" nikt nie zgłosił błędu w odcinkach. Przecież takie coś jest karygodne!"
Natomiast jak redakcja ma uzupełniać info do wszystkich filmów/seriali? To przecież niemożliwe, dlatego portal jest współtworzony przez wszystkich chętnych.
Najłatwiej jest krytykować, rozpisywać się jaki to zły portal, oceniać filmy i nic nie dać w zamian.... Nikt Cię nie zmusza do korzystania ze stronki.
W sumie nie powinniśmy tutaj o tym dyskutować:) To forum "Housa". To tyle, mam nadzieję, że się nie obrazisz, nie jest to moim zamiarem.
;)