PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Moi kochani, podzielcie się proszę opiniami o najnowszym odcinku serialu House.

buldok_

Odcinek moim zdaniem bardzo dobry narzekać nie można jeszcze tylko 3 odcinki i się okaże .

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

Ostatnie odcinki trzymają poziom starego House'a. Oby tak dalej :)

ocenił(a) serial na 9
buldok_

niesamowity odcinek, jestem pod wrażeniem:)

czy mógłby mnie ktoś poinformować jak nazywa się utwór podczas którego House i Wilson zażyli razem środek przeciwbólowy? Znam go od wielu lat, słyszałem mnóstwo razy a nie wiem kto go wykonał i jak się zwie :)

TheGreaterGood

Odcinek jest inny niż się spodziewałem :|
Ale wybrnięto pozytywnie z całej sytuacji...
Jednak to dalej nie daje jasnego światła na zakończenie.Czekam na następny odcinek.

ocenił(a) serial na 9
TheGreaterGood

utwór zamieszczony w scenie gdy Wilson i House razem biorą środek przeciwbólowy to http://www.youtube.com/watch?v=yO8ip9yiLqI
pozdro:)

jas1902

A wiesz może jak nazywa się piosenka, która leciała kilka minut przed "Yatchs". Taki klimat trochę mafijny, bardzo zacne :D

ocenił(a) serial na 10
buldok_

odcinek genialny, poziom starego dobrego House'a, SPOILER a końcówka w gabinecie Wilsona mnie rozbroiła, lałam ze śmiechu kilka minut ;D

ocenił(a) serial na 9
laurrier

Końcówka świetna, odważyłbym się nawet stwierdzić, że dałaby radę jako zakończenie serialu w ogóle.

buldok_

Niesamowity odcinek! Ciekawy przypadek, skojarzył mi się od razu z sezonem drugim. Tam była dziewczynka umierająca na raka, w tym odcinku na chorobę genetyczną. Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło, James przeżył. Ciekawe czy teraz jakoś jego przyjażń z Housem nabierze głębszego znaczenia, czy ędą udawać, że nic się nie stało? Te zdjęcia na końcu rozwalają, fajnie rozładowują napięcie. Właśnie, to były autentyczne zdjęcia, czy House dokonał fotomontażu? Zna ktoś piosenkę z końca odcinka, kiedy Wilson je przegląda? Oceniam odcinek na mocne 9. Szkoda, że scenarzyści tak póżno przypomnieli sobie, na co ich stać. Ten sezon był dużo lepszy niż dwa poprzednie razem wzięte, ale dopiero końcówka pokazuje, jaki House jeszcze miał potencjał. Z powodu takich odcinków jak ten i poprzedni szkoda się mi robi, gdy pomyślę, żę za rok już nie będzie na co czekać :(

ocenił(a) serial na 8
Rexus88

Oczywiście że były prawdziwe, czuwanie House'a nad Wilsonem trwało trochę czasu, Willson sporo spał z wycieńczenia i dragów, to Greg w swoim stylu zaprosił panny do towarzystwa i zrobił sesję :D

ocenił(a) serial na 10
Giltley_Rage

Po nieco nużących ostatnich kilku odcinkach ten epizod przypomniał mi starego dobrego house'a. No i ta końcówka - rozbawiła mnie do łez. Mimo wszystko z niepokojem czekam na finał, nie chciałbym aby mój ulubiony serial zakończył się, jak głosi tytuł, śmiercią wszystkich. Wolałbym bardziej otwarte zakończenie, pozostawiające pole do snucia domysłów, tak bym mógł z chęcią raz jeszcze obejrzeć wszystkie 8 sezonów bez świadomości, że "everybody dies". Poczekamy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
soledad

Myślałem, że będę płakał na tym odcinku i dzięki końcówce tak się też stało :D

Rexus88

Piosenka to "Any Way You Want It" zespołu Journey
http://www.youtube.com/watch?v=atxUuldUcfI&ob=av2e

użytkownik usunięty
buldok_

Bardziej skupiłam się na relacji House-Wilson niż na przypadku z dzieckiem. Przez chwile myślałam, że Wilson zemrze i ostatnie odcinki będą sprawą w sądzie, ale nie.. na szczęście ;] Końcowy filmik rozwalił pozytywnie, blady Wilson, panienki i House - nie dało się nie śmiać ;b Takie małe katharsis.

ocenił(a) serial na 10
buldok_

Świetny odcinek. Ten uśmiech Grega, gdy Wilson poszedł do swojego biura.. wiedziałem, że House coś odwalił, ale tego sie nie spodziewałem! :D

buldok_

genialny był, końcówka najlepsza :D

ocenił(a) serial na 9
groziszmi

Zgadzam się końcówka miazga ;d uśmiałem się ;d

ocenił(a) serial na 10
buldok_

Buhaha! Dziewczyna urodziła się z mutacją ATM. A jak wiemy z Californication ATM = Ass to mouth xD

ocenił(a) serial na 8
TylerPL

Początek i środek serii był całkiem przeciętny, ale ostatnie odcinki naprawdę trzymają poziom. Spodziewam się niesamowitego zakończenia. Obym się nie zawiodła ;)

ocenił(a) serial na 10
buldok_

Świetny odcinek, ukazujący jakże mocną relację między Housem a Wilsonem. Przypadek dziewczynki również interesujący. Czekamy na następne odcinki.

ocenił(a) serial na 10
buldok_

Odcinek genialny. Trzymający w napięciu....
Końcówka wymiata ^^ Brawo dla reżysera (przyp. Hugh Lorie) !!

ocenił(a) serial na 8
lizek8

Końcówka od razu mi się z KacVegas skojarzyła. ;>
Dobry odcinek!

ocenił(a) serial na 8
buldok_

Jeden z najlepszych. Dla takich odcinków oglądam i lubie House'a.

meski

Dobry scenariusz , no i reżyser - Hugh Laurie

buldok_

Świetny odcinek:-)

ocenił(a) serial na 7
buldok_

Końcówka miażdzy :D