PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496799
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

House md S08E10

użytkownik usunięty

Witam odcinek świetny humoru było i dramatu wiadomo standard zobaczymy co będzie dalej.

Cóż, zacznę od tego, że odcinek zapowiadał się na znacznie lepszy, co nie oznacza , że był odcinkiem złym. Fajnie, że Anita odeszła od Foremana, nie lubiłem jej, a siódmy sezon pokazał, co shippy mogą zrobić z serialem. Na szczęście się wybronił,i jak dotąd odcinki są dobre. Fajni pacjenci w przychodni ,szkoda, że olano pacjentkę tygodnia, a zamiast niej skupiono się na dzieciach Tauba. House brał na szantaż Foremana- i ta bezczelna odzywka o lokalizatorze :). ogólnie było całkiem nieżle. 6 z plusem w dziesięciostopniowej skali.

ocenił(a) serial na 10

Fajny odcinek, ciekawa sprawa. Najlepsza scena była jak Rekonstruktorzy wymiotowali do śmietnika. Próba szantażu nawet ciekawa.

ocenił(a) serial na 10

Jestem świeżo po obejrzeniu odcinka. Odcinek niezły :) Przypadek dziewczyny na prawdę ciekawy. Kilka mądrych cytatów dających do przemyślenia, relacje między bohaterami były interesujące, głównie między House'm a Adams :) Niepotrzebny wątek z dziećmi Tauba-trochę to przynudzało. Adams była niezła w tym odcinku, mam wrażenie, że aktorka dopiero nam się rozkręca. No i nie zabrakło również humoru, House jest genialny. Za episod 7/10 :) oby tak dalej

ocenił(a) serial na 9

Niby było trochę humoru, trochę dramatu, Adams się rozkręca, ciekawy przypadek... Ale mnie odcinek znudził. Na pewno były lepsze w tej serii. Czekam na następny z nadzieją, że będzie lepszy :)