PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Albo cierpię na jakąś manię doskonałości (doszukuję się niedociągnięć), albo poziom tego serialu spadł z 8.5 - 9.5 na 6.5 - 7.0

Wszystko jakoś tak wydawało mi się robione na siłę, nie było tych samych emocji co w poprzednich sezonach. Jedyne co mnie rozśmieszyło to jak House powiedział do Wilsona "Jak chcesz coś zmienić w życiu to kup sobie paprotkę".

ocenił(a) serial na 8

Masz rację - sezon 5 jest słabszy od pozostałych, ale się rozkręca. 3 najnowsze odcinki (16, 17 i 18) są już naprawdę dobre :)

ocenił(a) serial na 10
dzek

Nom nie Dziwie się ze Cierpisz na Manię Doskonałości jak Poprzednie sezony były wspaniałe a teraz się zawiodłeś :( Co prawda ja jeszcze nie Oglądałem 5 sezonu ale mam nadzieje ze się nie zawiodę jestem pewien ze się nie zawiodę :D

ocenił(a) serial na 7
Kamil2906

Też myślę, że 5 sezon jest słabszy od pozostałych.

Dla mnie OSOBIŚCIE serial osłabł wraz z pozbyciem się starej ekipy, tj.
1,2 sezon -rewelacja
3 sezon także, chociaż już czuć, że nadchodzą zmiany.
Pierwsza połowa 4. może być.

Dalej to już wina nowego team'u. Ja po prostu nie mogę się do niego przyzwyczaić. Taub- trochę za stary, skoro w poprzedniej byli sami młodzi, Trzynastka jakaś taka nijaka, a Kutner...taki tępy wyraz twarzy (ale to tylko moje odczucia). Niby Foreman jest, ale tak jakby go nie było- czasem wtrąci jakieś zdanie, i już...

ocenił(a) serial na 7

początek 5 sezonu jest drętwy, potem start dobry poziom ;-)
mnie irytował cały ten wątek z Amber...
nowa ekipa jest właśnie lepsza od starej!
Cameron i Chase byli nie do wytrzymania... Nie wiem,które bardziej.
z piątego sezonu szczególnie odcinek 11!

Mantra_2

Sezon 5 do tej pory jest IMO słabszy, ale 5x04, 5x09, 5x12, 5x18 są godne polecenia. W każdym sezonie zdarzają się lepsze i gorsze epizody.
pozdr.