Po prostu wymiękłem dzisiaj :-))) Motyw z porwaniem gitary był bezbłędny! No i jak zagrany przez Roberta Seana Leonarda !!! Płakałem ze śmiechu. Ten seria to faktycznie mistrzostwo świata.
Porwanie gitary było świetne, ale mi podobał się jeszcze moment kiedy House na swojego asystenta mianował szpitalnego sprzątacza ;) W ogóle najlepszy serial który po prostu nie może się zepsuć.
Porwanie gitary było super:) Coraz bardziej lubię Wilsona:) List z gazetowych literek, "zmieniarka" głosu i przystawka w pudełku:D Przy przystawce to już całkiem wymiękłam:P
Odcinek był fajny:) Tylko brakowało mi tej jego ekipy...Nie wyobrażam sobie, żeby House mógł mieć innych asystentów. Czy oni się w ogóle jeszcze zejdą?
Pozdro
Scenarzyści mają genialne pomysły, jeden z niewielu seriali, który trzyma pozion przez tyle sezonów:)
najlepszy i tak był ten sprzątacz...
PS. wiecie może czy Cameron, Foreman i Chase wróca jeszcze jako asystenci?? Czy tylko będą pracowac w szpitalu??
Jeśli chcecie wiedzieć przed faktem no wystarczy zerknąć na:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dr_House#Obsada
No od teraz wszystko powinno być jasne ;-)
haha ;]
i ta scena gdy House kasuje mu serial ;))
hehe albo porywa pacjenta ;))
Właśnie mi się przypomniał jeden z tekstów Wilsona podczas porwania:
W (wolno, cichym głosem): - Wiesz co robią terroryści jak się nie spełnia ich żądań?..... Terroryzują.....
hehhhehhehe
Naciąganie struny,kasowanie telenoweli i porwanie pacjęta.Wczorajszy odcinek wymiata! I jeszcze mianowanie sprzątacza lekarzem. Można się było posikać wczoraj lol2
w mojej subiektywnej ocenie, ten odcinek jest numerem jeden ze wszystkich które do tej pory wyemitowano!!:)
Zdecydowanie jeden z lepszych odcinków. Kto wie czy nie najlepszy? Porwanie gitary- świetny pomysł scenarzystów:)
House, który "nie negocjuje z terrorystami" i kasuje nagrania z telenowelami Wilsona :) Genialne :):):) NO i oczywiście pan Polerko :)
Wilson wymiata a jak czytam inne tematy to wiekszosc sraa po gaciach z powodu Cameron ohh i ahhh a jest najbardziej zmulona XDD ale cóz takie postacie tez być musza ;]
ogladajcie dalej i czekajcie do sezonu 5 to sie dowiecie jak House i Wilson sie poznali ;ppp