PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Porwanie gitary...

ocenił(a) serial na 10

Po prostu wymiękłem dzisiaj :-))) Motyw z porwaniem gitary był bezbłędny! No i jak zagrany przez Roberta Seana Leonarda !!! Płakałem ze śmiechu. Ten seria to faktycznie mistrzostwo świata.

ocenił(a) serial na 9
frankowski

To fakt - porwanie gitary było rewelacyjne :)

tygrysulka

Porwanie gitary było świetne, ale mi podobał się jeszcze moment kiedy House na swojego asystenta mianował szpitalnego sprzątacza ;) W ogóle najlepszy serial który po prostu nie może się zepsuć.

ocenił(a) serial na 7
grzysiek

Porwanie gitary było super:) Coraz bardziej lubię Wilsona:) List z gazetowych literek, "zmieniarka" głosu i przystawka w pudełku:D Przy przystawce to już całkiem wymiękłam:P

tygrysulka

Odcinek był fajny:) Tylko brakowało mi tej jego ekipy...Nie wyobrażam sobie, żeby House mógł mieć innych asystentów. Czy oni się w ogóle jeszcze zejdą?

Pozdro

frankowski

Scenarzyści mają genialne pomysły, jeden z niewielu seriali, który trzyma pozion przez tyle sezonów:)

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

najlepszy i tak był ten sprzątacz...

PS. wiecie może czy Cameron, Foreman i Chase wróca jeszcze jako asystenci?? Czy tylko będą pracowac w szpitalu??

ocenił(a) serial na 10
Elanator

Jeśli chcecie wiedzieć przed faktem no wystarczy zerknąć na:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dr_House#Obsada
No od teraz wszystko powinno być jasne ;-)

ocenił(a) serial na 10
frankowski

haha ;]
i ta scena gdy House kasuje mu serial ;))
hehe albo porywa pacjenta ;))

ocenił(a) serial na 10
frankowski

Właśnie mi się przypomniał jeden z tekstów Wilsona podczas porwania:

W (wolno, cichym głosem): - Wiesz co robią terroryści jak się nie spełnia ich żądań?..... Terroryzują.....

hehhhehhehe

ocenił(a) serial na 8
frankowski

Albo jak pytał o dźwięk, podczas naciągania struny...<hahaha> padłam

zahria_shamir

Naciąganie struny,kasowanie telenoweli i porwanie pacjęta.Wczorajszy odcinek wymiata! I jeszcze mianowanie sprzątacza lekarzem. Można się było posikać wczoraj lol2

użytkownik usunięty
basiaczek08

"I'm not dead yet"
:D

frankowski

w mojej subiektywnej ocenie, ten odcinek jest numerem jeden ze wszystkich które do tej pory wyemitowano!!:)

ocenił(a) serial na 8
frankowski

Zdecydowanie jeden z lepszych odcinków. Kto wie czy nie najlepszy? Porwanie gitary- świetny pomysł scenarzystów:)
House, który "nie negocjuje z terrorystami" i kasuje nagrania z telenowelami Wilsona :) Genialne :):):) NO i oczywiście pan Polerko :)

ocenił(a) serial na 8
Damorka

.
.
.
Przepraszam.. DOKTOR Polerko :))

ocenił(a) serial na 8
Damorka

Wilson wymiata a jak czytam inne tematy to wiekszosc sraa po gaciach z powodu Cameron ohh i ahhh a jest najbardziej zmulona XDD ale cóz takie postacie tez być musza ;]

ocenił(a) serial na 8
MastaBlasta

ogladajcie dalej i czekajcie do sezonu 5 to sie dowiecie jak House i Wilson sie poznali ;ppp

ocenił(a) serial na 8
MastaBlasta

A ja niestety nie oglądałem tego odcinka. I teraz dopiero bardzo żałuje tego:D Ale porwanie pacjenta oglądałem:D