Witam ile razy można puszczać na Axnie i na Tvnie powtórki serialu Dr.House można oszaleć moim zdaniem każda telewizja chce na serialu zarobić szczególnie chodzi o Tvn na Axnie to standard ale powiecie szczerze wystarczy jak leci na TVP2 raz w tygodniu sezon 6 jak ktoś nie pobierał z sieci lub oglądał w sieci wiem można sobie poprzypominać stare dzieje ale to w sumie bez sensu jak teraz każdy się koncetruje na sezonie 6 i 7 aktulanych rzeczach ja już na pamieć znam te odcinki nie wiem jak ty to odbieracie wiem telewizja Polska : Axn , Tvn , TVP2 chcą zarabiać na serialu do dobrze tez dodakowa kasa sie przyda ale niech nieprzesadzają jak jest na Axnie i na Tvnie robi się to nudne najgorzej jest na Axnie i na Tvnie reklamy po 2 razy na dodatek jak u mnie Axn ma słaby dźwiek i ten lektor to beznajdzejny jest i tłumacznie jest złe leku jak Vicodin ale to pewnie mała pomyłka ale to i tak jest małe piwo . Moim zdaniem dość już tych powtórek każdy niech zaopatrzy się w serial i będzie git wiem drogie jest ale czasmi warto się poświecić.