PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

na okładce nowego przekroju króluje Dr House, wewnątrz jest artykuł o jego diagnozach. Miłego czytania. :)

ocenił(a) serial na 8
TiffanysGirl

a mogłabyś lub kto inny, kto kupił gazetę, uchylić rąbka tajemnicy i napisać w skrócie co ciekawego jest w tym artykule? ;)

ocenił(a) serial na 10
adonae

są opisane od strony medycznej najciekawsze choroby, które zostały pokazane w serialu m.in. zespół Zeliga (inaczej lustro Giovanniny), chimeryzm (to z odc. o "kosmitach"), zatrucie sporyszem (dziewczyna pracująca w domu pogrzebowym, a także pechowe "czarownice" z Salem ), seksomnia (zespół Morfeusza), no i toczeń, jakby mogło go zabraknąć. Można zweryfikować diagnozy House and company, okazuje się, że nie zawsze nasz doktorek błyska geniuszem (ale żeby nie było wątpliwości - uwielbiam gościa). :)

ocenił(a) serial na 8
TiffanysGirl

dzięki :) House być może geniuszem nie jest, ale Hugh Laurie a i owszem! uwielbiam go :)

ocenił(a) serial na 8
adonae

a mam pytanie w ktorym odcinku ktos mial toczen?? bo nie pamietam a w przekroju pisze ze ktos jednak mial...

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

w 4xo8, odcinek z magikiem :)

TiffanysGirl

zawsze zastanawiałem się czy diagonzy House'a sa prawdziwe, dlatego z chęcią zakupię Przekrój. Dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 10
Borsux

nie ma za co, fajnie było poczytać o najciekawszych przypadkach, a House na okładce to pokusa nie do odparcia. :) już nie mogę się doczekać 6 sezonu! pzdr

ocenił(a) serial na 8
TiffanysGirl

http://www.przekroj.pl/cywilizacja_nauka_artykul,5408.html

Odcinek nr3 krytykuje dr Wojciech Feleszko w Przekroju. Polecam

ocenił(a) serial na 8
187

Tutaj cały artykuł:

http://www.house-md.pl/2009/08/30/dr-house-stawia-diagnoze-polityka-342009dr-hou se-stawia-diagnoze-polityka-342009/

aż mi się przykro zrobiło, ale cóż. House lies.

ocenił(a) serial na 10
187

Przykro? Dlaczego? Dla mnie jasne jest, że większość przypadków jest mocno naciągana:) Przecież to serial:D