Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503458
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

To już dziś

ocenił(a) serial na 10

Ostatni odcinek sezonu :( I przyjdzie nam czekać na nowy sezon pewnie z rok.... :/ Ale cieszmy się, TVP na pewno zadba o obywateli i za pewne zaczną emitować w miejsce Housa "Tancerzy".....bomba :P

jupiter_3

Nie marudź, piąty sezon, jak na tvp, i tak bardzo szybko puścili, wcześniej niż w axn. Nie ma co narzekać. Niedługo pewnie zakupią ciąg dalszy.

ocenił(a) serial na 10
Henrica

oby, bo wielkie produkcje serialowe typu "Tancerze" czy "Dom nad rozlewiskiem" przyprawiają mnie o nerwa..... :/ HOUSE rządzi!!!!

jupiter_3

Akurat piąty sezon dość szybko puścili. Był jakiś miesiąc przerwy z tego co pamiętam. Hałs na pewno zwiększa oglądalność, więc myślę, że nie macie o co się martwić.

jupiter_3

Jeśli nie chcesz czekać rok na 6 sezon zaloguj się na www.doktorhouse.pl
Miłego oglądania => =>

ocenił(a) serial na 10
berciak2

berciak2, dzięki za linka ale mam problem z rejestracją. mianowicie jak zrobić ten znak podkreślenia przy loginie?

jupiter_3

Nie wiem o co w tym chodzi ,ale ja napisałem normalnie berciak2 popróbuj różne loginy a ci się z pewnością uda

berciak2

I co zalogowałeś się ?
odpisz jestem ciekawy czy ci się udało

ocenił(a) serial na 10
berciak2

no udało mi się, właśnie odcinki sobie ładuje :) dzięki wielkie ;]

jupiter_3

ejjj ja tez tam ide :P
i juz jestem, byly male problemy z aktywacja ale juz jest ok dzieki :)o w tv juz leci...

ocenił(a) serial na 10
chicken86

jest bardzo dużo stron w necie gdzie możesz oglądać 6 sezon bez żadnego logowania i oczywiście za free, jedyne ograniczenie to jeden odcinek i musisz odczekać 72 minuty żeby zobaczyć następny czy coś takiego, ale to chyba nie problem. zresztą i to można obejść i oglądać do woli. ja tam nie czekałam łaskawie na transmisję 5 serii w TVP tylko oglądałam w necie. teraz oglądam 6 seson (z przykrością stwierdzam, że bardzo kiepsciutki:/)

ocenił(a) serial na 6
jupiter_3

może nie jestem zbyt kumaty ale skoro dziś jest ostatni odcinek to co będzie jutro albo za tydzień bo według programu TV to House
http://tv.wp.pl/index.html?T[time]=now&T[date]=2009-12-02&T[category]=ALL&T[stat ion]=0&T[page]=2 ???

panCHUDY

powtórki 3 sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
jupiter_3

Ja mam jednak przeczucie, że TVP zabierze się za 6sty sezon;) będę mile zaskoczona, jeśli tak się stanie, bo naprawdę bylibyśmy prawie na równi z Ameryką; kto wie, może nawey 7 (oby ostatni! tak, tu nie ma pomyłki:P) sezon będzie u nas leciał równocześnie? ^^
..Chociaż i tak niewiele mnie obchodzi nasza wersja telewizyjna ;)

A propos TVP i House'a - nie chcę robić nowego tematu (i tak jest tu ich wystarczająco dużo:P), może ktoś tutaj mi pomoże:
macie może jakieś namiary na krótkie promo, które ostatnio zapuszczała Dwójka? Bo mi nigdy wcześniej te promo nie wpadły w ręce, a to z House'em uważam za naprawdę fajne ;D (Muszę przyznać, że nawet głos lektora fajnie się wpasował :D)
Jeszcze drugie widziałam z Taubem, 13, Kutnerem i Foremanem chyba.
(Tata mi mówił, że ponoć jescze jakieś widział:P)
Z góry dzięki (:

ocenił(a) serial na 8
jupiter_3

No tak :( 6. sezon pewnie pooglądam w necie, bo w tv publicznej się raczej nie doczekam! Swoją drogą fajny był ten ostatni odcinek 5. serii :D:D Pozdro dla "hausomaniaków" ;D

ocenił(a) serial na 6
leny27

Wszystkie te opóźnienia serialów, anulowanie czy przesuwanie na późniejsze pory jest właśnie przez takie głupie podejście o jakim tu piszecie. Zamiast poczekać i zwiększyć oglądalność w polskiej TV to wolicie obejrzeć szybciej w internecie w gównianej jakości bez lektora. Nic tylko żal.

ocenił(a) serial na 9
tomekd

Z tą jakością, to różnie bywa, a co do lektora, to niektórzy może wolą obejrzeć z napisami jak np. ja.

grzegorz_021

ja tez wole napisy :P poza tym czesto wracam do czegos co mi sie podoba wiec moge ogladac i w tv(co rzadko sie zdarza)i w necie...

leny27

Z odcinka na odcinek ten serial jest po prostu genilniejszy...
Odcinek ostatni 5.serii szczególnie ciekawy był.
Nie mogę uwierzyć,że mogą być zrobione jeszcze lepsze,ale cóż...mam oczywiście taką nadzieję :D
Przeczytałam jednak parę mało entuzjastycznych postów na temat 6.serii...niektórzy twierdzą,że jest "kiepściutka" i dają jej tylko 3+ na 10... Ludzie nie zniechęcajcie! :P

snoopsnooks

na tvp2 na 6 sezon poczekamy do następnej jesieni bo w stanach podczas 6 sezonu są duże przerwy i kończy się on gdzieś w okolicach maja :P Chyba że pół sezony wyemitują na wiosnę a drugie pół jesienią.

Marcisz_

Ja osobiście wolałabym żeby szybciej wyemitowali 6 sezon!! Mam na płycie tą serię od koleżanki ale nie mogę go otworzyć na moim kompie. Każdy odcinek jest nagrany w AVI i jak otwieram 6 serię to mam głoz i napisy, a obrazu nie... Może ktoś wie od czego to zależy? Jeśli tak to proszę o odp.! Z góry dzięx... ;) Pozdro dla wszystkich którzy tak jak ja uwieeelbiają ten serial... ;**...