Prawie 2 miesiace mialem przyjemnosc ogladac najlepszymjak narazie serial w tv.Mam taka mala prosbe w podczas oczekiwania na kolejne odcinki chetnie zobaczyl bym jakis inny serial porownywalnie dobry(californication sie nie liczy bo go juz przerobilem i tez jest wybitny...)Czekam na propozycje
pozdrawiam
Grey's Anatomy lub Dexter ja osobiście lubię jeszcze ER oraz Supernatural
ale to oczywiście kwestia gustu:D
jaki koniec House'a?? z tego co widzę w programie na TVP2 puszczają 4 serię, chyba, że w necie są jakieś nieaktualne dane...
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Skibek napisał,że obejrzał wszystkie odcinki,które wyszły. A skoro obejrzał wszystkie,to aktualnie nie ma żadnych nowych do obejrzenia. Proste ;]
Kolejny nowy będzie 30 marca :)
Skibek nie wiem co bierzesz, ale to odstaw!!! Koniecznie.
Dzisiaj 19 marca rusa 4 sezon! Zapowiedziany zresztą w TVP2. Ogarnijcie się i nie płaczcie. Peace
Ty chyba też musisz odstawić,bo Skibek mówi o 5 sezonie,który leci na rapidshare,megaupload i torrentach.
Najnowszy ep jak pisałam wyżej będzie 30.03.
nie widzę, żeby to napisał. Ty brałeś dużo chyba, bo nie widzę w jego poście numeru żadnego sezonu, ani nie wspomina o ściąganiu.
Pisze za to
"Wiec to juz koniec narazie Housa
Prawie 2 miesiace mialem przyjemnosc ogladac najlepszymjak narazie serial w tv."
Bekaes ale jeśli tak uwarzasz to co piszesz to może ja się mylę i wobec tego wielka mea culpa:D
dzięki za tą odpowiedź, bo miałam zjechać koleżankę, że zjeżdża mnie bez powodu:) i to dodatkowo obrażając <evil> słowo tv dało mi tutaj do myślenia dlatego napisałam, że na TVP2 leci 4 sezon, co do 5 sezonu też wiem, bo ściągam, tylko tam się spokojnie czeka na następne odcinki, a nie żałuje, że coś się skończyło
litości, nich nikt mnie nie poucza jak mam czytać ze zrozumieniem skoro sam tego nie umie....
może niech autor temat coś doprecyzuje??
"Wiec to juz koniec narazie Housa
Prawie 2 miesiace mialem przyjemnosc ogladac najlepszymjak narazie serial w tv."
Na podstawie tego zdania wywnioskowałam,że autor wątku obejrzał wszystkie sezony House'a.Obejrzenie wszystkiego w 2 miesiące w TV (!!!!) jest niemożliwe,więc sprawa jest prosta chodzi o odcinki ściągnięte z neta.
Rzecz jasna tytuł wątku jest idiotyczny i wprowadzający w błąd mniej kumate towarzystwo.
Czytać ze zrozumieniem wypowiedzi innych i interpretować potrafię doskonale.