PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Prawie 2 miesiace mialem przyjemnosc ogladac najlepszymjak narazie serial w tv.Mam taka mala prosbe w podczas oczekiwania na kolejne odcinki chetnie zobaczyl bym jakis inny serial porownywalnie dobry(californication sie nie liczy bo go juz przerobilem i tez jest wybitny...)Czekam na propozycje
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
skibek

Grey's Anatomy lub Dexter ja osobiście lubię jeszcze ER oraz Supernatural
ale to oczywiście kwestia gustu:D

ocenił(a) serial na 8
Peo20

Śmiało z DEXTER em możesz pojechać.

ocenił(a) serial na 9
skibek

Polecam LOST i Dextera. Świetne seriale ;)

ocenił(a) serial na 10
skibek

jaki koniec House'a?? z tego co widzę w programie na TVP2 puszczają 4 serię, chyba, że w necie są jakieś nieaktualne dane...

Marie_

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Skibek napisał,że obejrzał wszystkie odcinki,które wyszły. A skoro obejrzał wszystkie,to aktualnie nie ma żadnych nowych do obejrzenia. Proste ;]
Kolejny nowy będzie 30 marca :)

ocenił(a) serial na 10
skibek

Skibek nie wiem co bierzesz, ale to odstaw!!! Koniecznie.

Dzisiaj 19 marca rusa 4 sezon! Zapowiedziany zresztą w TVP2. Ogarnijcie się i nie płaczcie. Peace

Redgard

Ty chyba też musisz odstawić,bo Skibek mówi o 5 sezonie,który leci na rapidshare,megaupload i torrentach.
Najnowszy ep jak pisałam wyżej będzie 30.03.

ocenił(a) serial na 10
BeKaeS

nie widzę, żeby to napisał. Ty brałeś dużo chyba, bo nie widzę w jego poście numeru żadnego sezonu, ani nie wspomina o ściąganiu.

Pisze za to

"Wiec to juz koniec narazie Housa
Prawie 2 miesiace mialem przyjemnosc ogladac najlepszymjak narazie serial w tv."

ocenił(a) serial na 10
Redgard

Bekaes ale jeśli tak uwarzasz to co piszesz to może ja się mylę i wobec tego wielka mea culpa:D

ocenił(a) serial na 10
Redgard

dzięki za tą odpowiedź, bo miałam zjechać koleżankę, że zjeżdża mnie bez powodu:) i to dodatkowo obrażając <evil> słowo tv dało mi tutaj do myślenia dlatego napisałam, że na TVP2 leci 4 sezon, co do 5 sezonu też wiem, bo ściągam, tylko tam się spokojnie czeka na następne odcinki, a nie żałuje, że coś się skończyło

litości, nich nikt mnie nie poucza jak mam czytać ze zrozumieniem skoro sam tego nie umie....

może niech autor temat coś doprecyzuje??

Marie_

"Wiec to juz koniec narazie Housa
Prawie 2 miesiace mialem przyjemnosc ogladac najlepszymjak narazie serial w tv."

Na podstawie tego zdania wywnioskowałam,że autor wątku obejrzał wszystkie sezony House'a.Obejrzenie wszystkiego w 2 miesiące w TV (!!!!) jest niemożliwe,więc sprawa jest prosta chodzi o odcinki ściągnięte z neta.

Rzecz jasna tytuł wątku jest idiotyczny i wprowadzający w błąd mniej kumate towarzystwo.

Czytać ze zrozumieniem wypowiedzi innych i interpretować potrafię doskonale.