Czy może mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak to będzie z Housem na tvp2. W ten czwartek ma być tylko jeden?? dlaczego, potem nie ma, a potem znowu jest ale jakieś dziwne odcinki. Nie wiem o co chodzi, jak to sprawdzić??
18 czerwca na tvp2 ma byc ostatni odcinek tej serii,a później powtórki 2 serii.Tak przynajmniej napisali w "Teletygodniu".
Ale to trochę głupie. Cały 4 sezon i trochę 3 był emitowany po dwa odcinki, a kiedy mamy do czynienia z dwoma odcinkami ze sobą powiązanymi to je tak rozdzielają (ja na szczęście widziałam te dwa jeden po drugim, ale nie wiem, czy bym tyle wytrzymała oglądając jeden i potem tyle czekania ;])
Szczerze mówiąc to ja już nie mam siły do tej tvp 2, gdymym miała pewność że ktoś wogóle czyta listy do redakcji, to już bym taki list napisała, że by się nie pozbierali. Jeszcze byłam w stanie zrozumieć te mecze, ale teraz co oni proponują to już przesada :/
W takiej sytacji możecie podać mi link gdzie można ściągnąć piąty sezon ?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
http://ajo.pl/seriale-serials/4260-dr-house-house-m-d.html poszukaj sobie. Są tam chyba wszystkie odcinki :)
Ja oglądałam już te 2 odcinki wcześniej (15 i 16) i wiem, że najlepiej jest je oglądać razem, dlatego ściągnęłam mojej mamie (która ogląda na tvp2). Takie rozdzielanie jest wg mnie bez sensu, a House i tak będzie o wcześniejszej porze więc mogli by wstawić 2 odcinki...