PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Pamiętam, jak po dwóch odcinkach ostatniego sezonu zrezygnowałam z oglądania,bo po prostu
przestało mi się to podobać. Teraz obejrzałam kilka odcinków, ale przewijałam do scen, w których
Wilson, przy pomocy House'a, zmaga się z rakiem. Przyznaję, to było niezłe. Ale w międzyczasie
niechcący widziałam kilka scen z tą Azjatką.

MATKO ŚWIĘTA. Kto ją tam zatrudnił? Kto pozwolił jej zostać przez cały sezon? Przecież jej
aktorstwo jest na poziomie Trudnych Spraw! Naprawdę, chyba jeszcze nigdy nie widziałam, żeby w
tak topowym serialu występowała taka kompletna miernota. Nie da się na nią patrzeć. A jak
zobaczyłam, że zmusili Chase'a,żeby się z nią całował, to myślałam,że zwymiotuję. Co za żałosna
scena.

Po prostu tego nie rozumiem. Jak oni mogli ją zaserwować... Małe dzieci zaliczały w tym serialu o
wiele lepsze występy.

Mikasa08

Tylko co miała grać? Ona, to ona, ale Adams, to dopiero drewno.

bemol33

Adams też była beznadziejna, ale Park była po prostu WKURZAJĄCA. A biała lekarka nijaka. Co przy takiej paradzie osobowości, jaką jest ten serial, po prostu zwala z nóg i pozbawia chęci oglądania.

Mikasa08

Im dalej w las, tym było gorzej. Do takiego Foremana, to przynajmniej człowiek się przyzwyczaił, chociaż aktor też kiepski, jak i wielu innych tam występujących, chociażby Cuddy. Zresztą nie chcę wymieniać, bo i po co? To tacy serialowi aktorzy, niestety. Gdyby nie indywidualność Lauriego, no i kilku innych, np. aktor grający Trittera, to aktorsko jest "tak sobie". Moim zdaniem. Serial trzymał się do 5 sezonu, potem to już tylko były popłuczyny bez pomysłu. Tyle, że kasa leciała.

bemol33

Tutaj nie mogę się zgodzić, uważam, że aktorstwo w ogóle stało na bardzo wysokim poziomie, Cuddy również była zagrana fenomenalnie. Ale cóż, to już indywidualne odczucia.

Mikasa08

A co jest fenomenalnego w grze aktorki grającą Cuddy?

bemol33

Po prostu mnie przekonuje. Nie umiem Ci powiedzieć, co takiego robi, nie jestem żadnym ekspertem. Ale ja w ogóle uwielbiam Cuddy i skoro aktorka i postać idealnie mi się zgrywają,to uważam, że to jest dobrze wykonana robota.

Mikasa08

Jeśli tak to czujesz, to czemu nie? Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
bemol33

6 jeszcze też był ok... wielu ludzi uważa, że siódmy sezon popsuła relacja Cuddy i House'a. Mnie osobiście przeszkadzał brak Trzynastki. O ile jeszcze mi się dobrze oglądało związek Huddy, zwłaszcza sceny House'a z Rachel, tak ósmego sezonu już ciężko mi było zdzierżyć. Jedynie ostatnie 4 czy tam 5 odcinków było dobre (od The C Word, czy jak tam się ten odcinek zwał)

Park i Adams to największe drewna tego serialu. A myślałam, że nikt mnie już bardziej nie wnerwi jak postać Masters.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Ja Park bzrdziej lubię od Cameron, ktora była sztuczna niemożebnie, Trzynastki i Adams, Cuddy też nie trawilam. Jedynie Amber i Park wg mnie były super, moim zdaniem aktorka grała dobrze, taka postać. Ogólnie 8 sezon był świetny, tylko 7 spartaczyli.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Park jest okropna, Adams zresztą też. Park dziecinna i jakaś taka nierozgarnięta, a Adams drewno...