Dr House
powrót do forum 8 sezonu

Witam! Mam pytanie czy ktos wie kiedy bedzie sezon 08 z lektorem chodzi mi o VOD. Jak były premierowe odcinki sezonu 07 na "N" na VOD były z poślizgiem tygodnia, nie wie ktoś czy teraz bedzie tak samo?

użytkownik usunięty
rafib1975

Cierpliwości kolego pojawi się za jakiś czas .

ocenił(a) serial na 10

nie samowicie konkrenta odpowiedz, sam bym nie wpadł na to że za jakis czas bedzie. Pytałem konkretnie czy ktos wie.

użytkownik usunięty
rafib1975

jak można cokolwiek oglądac z lektorem? a w szczególności housa 0.0

ocenił(a) serial na 10

Bo lubie!!!

użytkownik usunięty
rafib1975

ale wiedz że tracisz dużo bo lektor zagłusza różne smaczki językowe, film/serial to nie tylko obraz i suchy tekst, sposób i forma jego wypowiadania też się liczy :)

ocenił(a) serial na 10

odpowiem ci konkretnie, Hausa (czy filmy na DVD) ogladam z napisami ale mam całą kolekcje z lektorem i tez chciałbym miec i ósemke. A drugie odtwarzacz w budowany w TV nie czyta napisów, a podłączenie kompa do TV nie wchodzi w gre przez ustawienia pokoju.

użytkownik usunięty
rafib1975

chyba że tak ; ]

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem dlaczego ale wolę bardziej wersje z lektorem. Próbowałem oglądać z napisami, ale bylem przyzwyczajony już do lektora bo obejrzałem z nim 6 sezonów i dopiero 7 odpaliłem z napisami, ale zrezygnowałem po pierwszym odcinku.

użytkownik usunięty
Brendlej

kwesta przyzwyczajenia, też oglądałem kilka lat temu LOST z lektorem i wszystko inne też ale chciałem spróbować z napisami i też miałem lekki szok ale jakoś przez kilka odcinków przetrwałem i był już z górki, przy okazji uczysz się angielskiego bo podświadomie rożne zwroty Ci wchodzą do głowy :)

ocenił(a) serial na 10

Angielski potrafię bardzo dobrze m.in. dlatego, że właśnie przez pewien okres często oglądałem filmy po angielsku dlatego teraz dla mnie to nie problem. Właśnie najgorsze jest się przemóc i odzwyczaić od tego lektora, ale zobaczymy jak to będzie, bo może nie dam rady wytrzymać do czasu aż będzie lektor w 8 sezonie i obejrzę z napisami. :)

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

Ja też House'a wolę oglądać z lektorem z tego względu że interesuję mnie też bardzo aspekt medyczny serialu a że nie wszystko do końca rozumiem to łatwiej mi się na tym skupić z lektorem niż gdybym miał czytać te nazwy chorób czy lekarstw