PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9579
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

Nic nie poradzę główny aktor Jonathan to wielkie ciacho! Przez niego serial jest godny polecenia. Bardzo polecam i nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!

ocenił(a) serial na 8
eskrzyniarz

A dla mnie głowny aktor jest niezbyt atrakcyjny co mnie dość rozczarowało, ale serial zapowiada się nieźle w dalszych losach :)

ocenił(a) serial na 9
sweet_talk

Jezu..serio? on jest mega przystojny,no ale cóż każdy ma inne zdanie :)

ocenił(a) serial na 8
Ziziaa

Zdanie zdaniem :D Ja bym sie pokusiła zwyczajnie o gust :D Mam nadzieje, że przekona mnie charakterem :)

sweet_talk

Z początku wydawał mi sie zbyt efebowaty na draculke. Taka juz uroda Jonathana Rhys Meyersa. Efebowaty ale jednoczesnie pokazał pazur, tzn. ząb. I juz lepiej sie oglądało. ;)

eskrzyniarz

A ja patrze na niego i widzę Henryka :P

ocenił(a) serial na 9
anczess

A to dobre! Dokładnie tak ... przed tym odcinkiem jak myślałam o tym serialu przychodziła mi na myśl tylko jego postać w tamtych historycznym serialu ... genialnie tak i czekam oby genialnie tu :)

anczess

Hahaha to samo od razu zauważyłam. Ten sam sposób gry co w Tudorach:))

rybcia13

dokładnie :) nawet modulacja głosem prawie, że identyczna ;) zobaczymy jak będzie dalej :P

ocenił(a) serial na 3
eskrzyniarz

Zgadzam się ale w tym serialu strasznie oszpecają go wąsy :D

eskrzyniarz

Zgadzam się, ja również ze względu na aktora będę oglądać serial! :)

ocenił(a) serial na 6
eskrzyniarz

Muzyka dobra, scenografia i kostiumy naprawdę przednie, jest klimat, aczkolwiek całość psuje właśnie drewniany Jonathan Rhys Meyers ;P Na głośną uwagę zasługuje również pozostała obsada aktorska prezentująca zdolności gry na poziomie średniego serialu dla nastolatek ;D Pomimo tego reszta bez zarzutu, daję szansę Draculi ;)

MF13

Również pierwsze co mi przyszło na myśl,to porównanie Draculi do Henryka VIIIgo,może dlatego,że dość niedawno oglądałam Dynastię Tudorów.Uwielbiam Meyersa za wiele innych ról,ot choćby u Woodyego Allena.Jak na razie się rozkręca.Czekam co będzie dalej,ale dla mnie ten aktor jest bardzo magnetyzujący...

ocenił(a) serial na 6
MF13

Dokładnie, kostiumy i scenografia naprawdę dopracowane, dlatego właśnie daję szancę temu serialowi. Aż miło się ogląda. Co do JRM, w końcu jest producentem czy kimś takim, nie wiem dokładnie. W każdym razie coś takiego czytałam. Sądzę, że nie gra tak źle, w końcu jest dobry w odgrywaniu "epic evil villains". Widać, że starał się, by postać Draculi wypadła teatralnie i staroświecko. W innej roli, mianowicie Valentine'a w Darach Anioła, tak walnął głową "syna" o fortepian... Niezapomniane agresywne zachowanie :)

ocenił(a) serial na 6
Nike126

Po drugim odcinku widzę nadzieję także dla samego Jonathana w roli "Draculi" :D Jest postęp. Zobaczymy co dalej ;)

ocenił(a) serial na 9
MF13

mam nadzieję, że się przekonasz hehe

Nike126

Gdzie podali info o tej produkcji ? Na IMDb nic nie ma.

ocenił(a) serial na 6
pixi222

Nie pamiętam, gdzie to przeczytałam, możliwe, że mi się uroiło. To było dawno :)

pixi222

O jaka produkcje chodzi? Dracula?

matiiii

Tak, pytałam Nike126, gdzie to przeczytała ;)

pixi222

W sensie <nie sprecyzowalem pytania> chodzilo Ci o to, gdzie pisze o tym, ze producentem <jednym z producentow> serialu jest JRM?

matiiii

Tak. Nie znalazłam wiarygodnego źródła z tą informacją :/

pixi222

Ahaa.. przeciez pisze w trakcie trwania serialu, ze jednym z producentow jest JRM <ALE jak zwykle kontrybucje na FuWu to masakra xd>

matiiii

Rzeczywiście :) Nie zauważyłam pod natłokiem napisów.
Hm IMDb tego nie podaje o.O

pixi222

Hmm, z pewnoscia wiecej ludzi o tym nieszczesnym fakcie wie, ale nikt nie moze dodac kontrybucji, bo nie ma 'wiarygodnego' zrodla xd

matiiii

Dodałam, podając jako źródło link do odcinka z info czasowym, kiedy jest po pokazane ;) Poczekam z miesiąc to może przejdzie :) Linki do filmów z youtube przechodziły to ten może też.

pixi222

Gratuluje pomyslu na obejscie schematu! : )

matiiii

Dziękuję :) Powstał z problemu braku obsad na film polski do kilku filmów dokumentalnych ;)

ocenił(a) serial na 6
eskrzyniarz

no nie przesadzajmy z tą urodą ;) W sumie pasuje na Draculę ,ale bardziej przez grę aktorską niż wygląd. Może bym się nie czepiała gdyby był wyższy ,nie widziałbym wtedy tych obcasów i że Mina przy nim wydaje sie taka zgarbiona.

ocenił(a) serial na 7
eskrzyniarz

Jeżeli Twoim zdaniem serial jest godny polecenia bo uważasz głównego bohatera za wielkie ciacho no to żal mi Ciebie.Chyba pomyliłaś portale.

ocenił(a) serial na 7
norania0

Ciacho?Brytyjski wymoczek.

ocenił(a) serial na 9
norania0

ciekawe zdanie, ale kto ogląda i się facet podoba to wie co piszę. A jak ktoś ma inne zdanie i Dracula się nie podoba to wyraża to normalnie.
Zawsze jest przyjemniej, dużo przyjemniej oglądać ciekawy serial kiedy główny bohater jest przystojny. I tak- to jest odpowiedni portal.