Nic nie poradzę główny aktor Jonathan to wielkie ciacho! Przez niego serial jest godny polecenia. Bardzo polecam i nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!
A dla mnie głowny aktor jest niezbyt atrakcyjny co mnie dość rozczarowało, ale serial zapowiada się nieźle w dalszych losach :)
Zdanie zdaniem :D Ja bym sie pokusiła zwyczajnie o gust :D Mam nadzieje, że przekona mnie charakterem :)
Z początku wydawał mi sie zbyt efebowaty na draculke. Taka juz uroda Jonathana Rhys Meyersa. Efebowaty ale jednoczesnie pokazał pazur, tzn. ząb. I juz lepiej sie oglądało. ;)
A to dobre! Dokładnie tak ... przed tym odcinkiem jak myślałam o tym serialu przychodziła mi na myśl tylko jego postać w tamtych historycznym serialu ... genialnie tak i czekam oby genialnie tu :)
Muzyka dobra, scenografia i kostiumy naprawdę przednie, jest klimat, aczkolwiek całość psuje właśnie drewniany Jonathan Rhys Meyers ;P Na głośną uwagę zasługuje również pozostała obsada aktorska prezentująca zdolności gry na poziomie średniego serialu dla nastolatek ;D Pomimo tego reszta bez zarzutu, daję szansę Draculi ;)
Również pierwsze co mi przyszło na myśl,to porównanie Draculi do Henryka VIIIgo,może dlatego,że dość niedawno oglądałam Dynastię Tudorów.Uwielbiam Meyersa za wiele innych ról,ot choćby u Woodyego Allena.Jak na razie się rozkręca.Czekam co będzie dalej,ale dla mnie ten aktor jest bardzo magnetyzujący...
Dokładnie, kostiumy i scenografia naprawdę dopracowane, dlatego właśnie daję szancę temu serialowi. Aż miło się ogląda. Co do JRM, w końcu jest producentem czy kimś takim, nie wiem dokładnie. W każdym razie coś takiego czytałam. Sądzę, że nie gra tak źle, w końcu jest dobry w odgrywaniu "epic evil villains". Widać, że starał się, by postać Draculi wypadła teatralnie i staroświecko. W innej roli, mianowicie Valentine'a w Darach Anioła, tak walnął głową "syna" o fortepian... Niezapomniane agresywne zachowanie :)
Po drugim odcinku widzę nadzieję także dla samego Jonathana w roli "Draculi" :D Jest postęp. Zobaczymy co dalej ;)
Nie pamiętam, gdzie to przeczytałam, możliwe, że mi się uroiło. To było dawno :)
W sensie <nie sprecyzowalem pytania> chodzilo Ci o to, gdzie pisze o tym, ze producentem <jednym z producentow> serialu jest JRM?
Ahaa.. przeciez pisze w trakcie trwania serialu, ze jednym z producentow jest JRM <ALE jak zwykle kontrybucje na FuWu to masakra xd>
Hmm, z pewnoscia wiecej ludzi o tym nieszczesnym fakcie wie, ale nikt nie moze dodac kontrybucji, bo nie ma 'wiarygodnego' zrodla xd
Dodałam, podając jako źródło link do odcinka z info czasowym, kiedy jest po pokazane ;) Poczekam z miesiąc to może przejdzie :) Linki do filmów z youtube przechodziły to ten może też.
no nie przesadzajmy z tą urodą ;) W sumie pasuje na Draculę ,ale bardziej przez grę aktorską niż wygląd. Może bym się nie czepiała gdyby był wyższy ,nie widziałbym wtedy tych obcasów i że Mina przy nim wydaje sie taka zgarbiona.
Jeżeli Twoim zdaniem serial jest godny polecenia bo uważasz głównego bohatera za wielkie ciacho no to żal mi Ciebie.Chyba pomyliłaś portale.
ciekawe zdanie, ale kto ogląda i się facet podoba to wie co piszę. A jak ktoś ma inne zdanie i Dracula się nie podoba to wyraża to normalnie.
Zawsze jest przyjemniej, dużo przyjemniej oglądać ciekawy serial kiedy główny bohater jest przystojny. I tak- to jest odpowiedni portal.