PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9579
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

Czekamy na 2gi sezon! Dobra robota, ciekawy scenariusz i aktorzy. Po tym jak się skończył 1-y sezon można się spodziewać wielu nowych wydarzeń i trudności, także cieżko powiedzieć... Greisona mogą oskarżyć o śmierć wielu ludzi przez wybuch jego urządzenia energii bezprzewodowej w wyniku sabotażu. Co będzie dalej? Walka, miłość, intrygi czy ucieczka z miasta, zobaczymy. Rewelacyjny film :)

ocenił(a) serial na 7
holmsdarek

zgadzam się ;D ale ucieczka nie jest to w stylu Graysona :) choć kto wie?
ojojoj nie tylko miłości ale też zazdrości... czuję że krew się poleje strumieniami : >

ocenił(a) serial na 7
holmsdarek

co będzie dalej ? raczej nic bo nie będzie prawdopodobnie drugiego sezonu bo serial miał bardzo słabą oglądalność niestety gówniażeria preferuje taki chłam jak The Vampire Diaries niż oryginalny serial o wampirach no cóż ...

ocenił(a) serial na 8
Beemka

Poszukaj dokładnie inne nowsze informacje na ten temat,ponoc w innych krajach serial sie ładnie zwraca i przynosi dochody i myślą o kontynuacji..musimy troche poczekac za jakis czas będą nowe informacje

ocenił(a) serial na 7
aron312

piszę co czytałem :) a czytałem że właśnie nie dostali jeszcze zielonego światła na kolejny sezon jak mówisz trzeba czekać na kolejne informacje

ocenił(a) serial na 7
holmsdarek

Nie wiem co ciekawego widzisz w scenariuszu. Jak na obecne seriale, to się niespecjalnie wysilili. Raczej postawili na mroczny klimat niż historię. Pierwsze odcinki robiły wrażenie, ale spodziewałem się że Dracula, który jest wampirem wprost legendarnym, będzie genialnym strategiem, który pojawił się w mieście z przygotowanym planem, w którym każdy zagra swoją rolę. Podczas gdy twórcy dali mu grube teczki wrogów, a postawili na jedno urządzenie i... no i nic więcej, on nawet nie potrafi przewidzieć oczywistych posunięć wroga (np sabotowania urządzenia).

Serial obejrzałem, ale z każdym odcinkiem stawał się bardziej przewidywalny i rozczarowujący. Końcówka była już tak przewidywalna że aż ciężko się oglądało. Z początkowej oceny 9, zszedłem na 8, aby na koniec dać mocno naciągane 7. Na drugi sezon się już nie skuszę.

ocenił(a) serial na 8
Gubio

Czy wiadomo coś kiedy będzie premiera 2 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
agacia915

Obawiam się, że premiera chyba dopiero jesienią.. O ile doczekamy drugiego sezonu. :-)

Gubio

No w Sumie to masz rację...NO a 10 odcinek i nie tylko mocno naciagany. Jak taki inteligentny wampir, który dobrze słyszy, nie potrafi z wyrazu twarzy wyczytac ze cos nie gra, tego nie zrobil i nie zauważył prostych intryg. Ufać dziennikarzowi z którgo pogladami sie nie zgadzał już wczesniej i parę innych sytuacji nie dostrzegł jego zachwiania emocjonalnego( strachu). Po drugie każdy z nas wiedząc że ma tylu przeciwników nawet tej nowej technologi zabezpieczyłby sie lepiej i dopilnował tego osobiscie. Więc jak najbardziej tu sie zgadzam z Toba że cos tu nie tak. (Inteligentny czy głupi biznesmen z Draculi )
Pozdrawiam HD ;)

użytkownik usunięty
holmsdarek

Szkoda tego Renfielda, lubiłam go.