PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9581
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

Help, bo już się nie mogę doczekać, na Święta wstrzymali Moje seriale, Arrow też, tępi amerykanie

ocenił(a) serial na 3
PabloPicasso

Nie tępi Amerykanie tylko jest przerwa świąteczna więc normalne, że niektóre produkcje są wstrzymywane. Poza tym zaczyna się mid-sezon w amerykańskiej TV więc ramówka się zmienia.
Niektóre produkcje wracają już w styczniu, niektóre dopiero w marcu czy kwietniu.

Co do napisów to jeżeli nie ma ich w napi projekt to znaczy, że prawdopodobnie nie ma ich wcale. Zostaje uczyć się Angielskiego.

PabloPicasso

Pozwolę sobie użyć już tego tematu do oceny 7-mego odcinka: słaby, i to nawet bardzo : (
Chyba jedyne sceny, które ratowały ten odcinek to te z udziałem Draculi i Miny, jak i końcowa scena pomiędzy Draculą i Van Helsingiem, gdzie ten pierwszy mówi do drugiego całkiem ciekawe słowa, kończąc, że w przyszłości może go zabić <3 W takim wypadku <i tylko takim xd> powstanie drugiego sezonu byłoby ciekawe..

ocenił(a) serial na 10
PabloPicasso

Jeszcze nie ma napisów. Przeszukałam cały internet, i zdecydowałam się obejrzeć ten film bez polskich napisów :)

ocenił(a) serial na 8
asia_92_12

Faktycznie nie ma, masakra:( już tyle dni...

ocenił(a) serial na 10
PabloPicasso

Spróbuj obejrzeć bez napisów :) Nawet jak się angielskiego za bardzo nie czai to się da zrozumieć ten odcinek :) Przyszły odcinek (ósmy) będzie ciekawszy ;)

ocenił(a) serial na 6
PabloPicasso

Pozostaje nam czekać, albo próbować oglądać bez napisów. Ja chyba nie dam rady bez napisów... Ale tyle czasu czekać... Boję się, ze w ogóle się nie pojawią.

ocenił(a) serial na 7
PabloPicasso

Napisy zrobił już "Projekt Haven" :)

ocenił(a) serial na 6
PabloPicasso

napisy są na i i t v kropka info ;)

ocenił(a) serial na 8
rybomba

dzięki serdeczne:)