Help, bo już się nie mogę doczekać, na Święta wstrzymali Moje seriale, Arrow też, tępi amerykanie
Nie tępi Amerykanie tylko jest przerwa świąteczna więc normalne, że niektóre produkcje są wstrzymywane. Poza tym zaczyna się mid-sezon w amerykańskiej TV więc ramówka się zmienia.
Niektóre produkcje wracają już w styczniu, niektóre dopiero w marcu czy kwietniu.
Co do napisów to jeżeli nie ma ich w napi projekt to znaczy, że prawdopodobnie nie ma ich wcale. Zostaje uczyć się Angielskiego.
Pozwolę sobie użyć już tego tematu do oceny 7-mego odcinka: słaby, i to nawet bardzo : (
Chyba jedyne sceny, które ratowały ten odcinek to te z udziałem Draculi i Miny, jak i końcowa scena pomiędzy Draculą i Van Helsingiem, gdzie ten pierwszy mówi do drugiego całkiem ciekawe słowa, kończąc, że w przyszłości może go zabić <3 W takim wypadku <i tylko takim xd> powstanie drugiego sezonu byłoby ciekawe..
Jeszcze nie ma napisów. Przeszukałam cały internet, i zdecydowałam się obejrzeć ten film bez polskich napisów :)
Spróbuj obejrzeć bez napisów :) Nawet jak się angielskiego za bardzo nie czai to się da zrozumieć ten odcinek :) Przyszły odcinek (ósmy) będzie ciekawszy ;)
Pozostaje nam czekać, albo próbować oglądać bez napisów. Ja chyba nie dam rady bez napisów... Ale tyle czasu czekać... Boję się, ze w ogóle się nie pojawią.