PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9581
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

Nie oglądałam żadnego odcinka, jednak na YouTube widziałam tego typu filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=eu4nU2YiIuA
i mam pytanie, czy Lucy w tym serialu jest rzeczywiście zakochana w Minie, czy to tylko napędzane fanfikowym szałem chciejstwo i scenki wyjęte z kontekstu?

_Renee_

Po oglądnięciu wszystkich odcinków można zauważyć że jest zazdrosna o nią i widocznie w niej zakochana.

_Renee_

Niestety Lucy jest zakochana w Minie w większości wywiadów jest o tym mowa.

ocenił(a) serial na 7
kwiatuszek446

uuu ; / kurcze chciałabym żeby Lucy i Mina były zwykłymi najlepszymi przyjaciółkami... teraz po prostu nie ma serialu/filmu który nie jest napomniane o homoseksualnych ludziach... chciałabym żeby ona była zazdrosna tylko wyłącznie po przyjacielsku!!!

użytkownik usunięty
Arthur_Pendragon7

A wedlug mnie ten watek jest piekny... Obok watku milosci Draculi do Miny, rzecz jasna... Ale ja ogolnie lubie watki milosne miedzy dwiema kobietami :)

Ten lesbijski watek jest wyjatkowo mizerny. Juz nie mowiac o tandetnej, telenowelowej zagrywce, ze wszyscy jak jeden mąż, kochają Mine. Okropnie nudną, przecietną do bólu i rezmemłaną Minę bez grama charyzmy. Słabo...

użytkownik usunięty
sever

O gustach sie nie dyskutuje, sever :)

Od kiedy? Całe forum filmwebu z setkami tysiecy wpisow, to dyskusje o gustach. :)

użytkownik usunięty
sever

Heh, no tak :)

sever

Nu racja aktorkę wybrali słabą, zero charyzmy, magnetyzmu, jaki wymagałabym od Miny :(

ocenił(a) serial na 5
pixi222

Też mi się nie podoba. Nie ma tego "czegoś" i nie pasuje do Draculi....

pixi222

Dołączam się do grona zawiedzionych Mina.