PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9579
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

Hej. Czy ktoś kojarzy może piosenkę, która została puszczona podczas zwiastuna? Zaczyna się od
minuty 1:40 Byłabym wdzięczna za odpowiedz :)

Moni_14108

Exitmusic - The City

http://www.youtube.com/watch?v=n4Xs9haVeIQ

Gryzio

Dzięki :)

Moni_14108

wystarczylo przeczytac tylko kilka (nie natrudzilam sie) wpisow pod zwiastunem:)

ocenił(a) serial na 3
Gryzio

Ludzi to przerasta. Często w zwiastunie/reklamie za podkład służy piosenka. Piosenka, który ma bardzo wyraźny tekst. Więc skoro ludzi przerasta wpisanie w wyszukiwarkę internetową zasłyszane słowo, to co dopiero sprawdzić czy nie ma odpowiedzi kilka komentarzy dalej. Ba, często w opisie do zwiastuna na YT jest napisane jakie utwory zostały wykorzystane:D Ludzi przerasta też wciśnięcie "pokaż więcej". Ludzi ogólnie przerasta myślenie!

LaraNotsil

Nie wiem czy próbujesz wzbudzić jakąś kłótnie, ale skoro dostałam już odpowiedz od Gryzia to po co w ogóle poruszasz ten temat? Dla twojej wiadomości nie byłam leniwa i sprawdziłam i komentarze oraz "pokaż więcej". Nawet użyłam aplikacji w telefonie do wykrywania piosenek, ale niestety aplikacja zawiodła. Piosenka naprawdę mi się spodobała dlatego postanowiłam spytać się tutaj. "Kto pyta nie błądzi" Prawda? Więc dlaczego osądzasz mnie o nie myślenie? Jeśli nie znałam piosenki i nie mogłam jej znaleźć to miałam jak najbardziej prawo by się spytać.

ocenił(a) serial na 3
Moni_14108

Z ciekawości teraz sprawdziłam i wpisałam "dracula 2013 song trailer" i zgadnij co pojawiło się jako pierwsze?... drugie też:D Nie potrzebna mi była żadna aplikacja:D Czasami najprostsze metody są najskuteczniejsze.

Oczywiście, ze masz prawo pytać, ja mam prawo poprawić sobie humor takim lenistwem. Nie kłócę sie. Wypowiedź absolutnie nie była skierowana do Ciebie. Napisałam do gryzia, bo miałam ochotę się pożalić. Zrobiłam to, Ty masz swój utwór więc wszystko jest ok. Nie trzeba się tłumaczyć, nie trzeba bo ani ja ani ty nie musimy.

LaraNotsil

aj tam, raz na tydzien moge sie poswiecic i zrobic dobry uczynek;D