PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=674646}
5,6 143  oceny
5,6 10 1 143
7,0 2 krytyków
Dragon Ball Absalon
powrót do forum serialu Dragon Ball Absalon

Dla mnie tą seria jest bliska perfekcji.
Dlaczego:
- głos jest bardzo dobrze podłożony.
- fabuła jest tajemnicza i intrygująca.
- bohaterzy mają świetny wygląd.
- nowe postacie są zaje**ste.
- walki są ciekawe.
- klimat jest ciemniejszy i poważniejszy.
- seria jest dorosła, nie jaskrawa.
- jest krew.
- bohaterowie dorośli, stali się mądrzejsi...
- Gohan to absolutny geniusz.
- muzyka nawet niezła.
Ale i tak największy plus mają tutaj aktorzy za wspaniały głos i autor za wygląd i zachowanie nowych postaci.
Oczywiście największym minusem jest czas oczekiwania na nowy odcinek, no ale jak animuje to jeden człowiek to co się dziwić...
I warto poczekać.

ocenił(a) serial na 8
Goku_from_DBZ

Czyli idąc twoim tokiem mylenia tego brakuje w serii super ? . Jeżeli tak to jest to strzał w stopę

ocenił(a) serial na 7
Gokussb

Tak... Brakuje tam dorosłości.

ocenił(a) serial na 8
Goku_from_DBZ

Chcesz tego czy nie to ; W dzisiejszych czasach już nie bierze sie pod uwage starszych widzów ,którzy chowali sie na klasycznych częściach DB . W sensie ; aby nowe wersje DB zawierało brutalność i mnóstwo krwi .

I bierze sie pod uwage młodszych widzów głównie i nic z tym nie zrobisz . Jedyne co ci pozostaje to przywyknąć do tego i już .

Ja należę do starszych fanów którzy,chowali sie na klasycznych częściach DB . I mi wogóle NIE przeszkadza że w dbs jest mało krwi i brutalności .

ocenił(a) serial na 8
Goku_from_DBZ

I dodam ci jeszcze ; Świat idzie do przodu kreska jest inna niż dawniej , i animacja także . Narzekanie na brak w dbs krwi i brutalności,udowadniasz jak sie zatrzymałeś sie w kategoriach przeszłości .

Ale to już to twoja sprawa,ja ide z duchem czasu .

ocenił(a) serial na 7
Gokussb

Idziesz z duchem czasu... Tak na Cartoon Network, tak Toei niszczy starego klasyka...
Wolę wybrać Absalon.

ocenił(a) serial na 8
Goku_from_DBZ

Czasy świetlności Cartoon Network już minęły . Dla jednych jak ty ty Toei niszczy starego klasyka, a dla drugich jak ja nie .