W zasadzie gorszy od poprzednich części, ale byłoby nie fair nie dać tej produkcji 10/10. Wspaniałe zakończenie serii, wzruszające i jak zawsze ciekawe zwroty akcji.
Nie fair, to jest wystawianie najgorszej z serii 10/10, bo moim zdaniem na to nie zasługuje.
A co było takiego wspaniałego w zakończeniu tej serii? No chyba, że potrafisz wytłumaczyć gdzie odlatuje Goku i po jaką cholerę wchłania te kule?
Aby ukazać, że w każdym z nas jest moc spełniania życzeń i nie potrzebujemy do tego celu magicznych przedmiotów. Teraz już można wystawić 10\10 :)
Uprzedził mnie, ale dzięki :-) Niektórzy nie rozumieją po prostu magii tej serii. Wspaniała rzecz, że w ogóle powstała.
Nie rozumiem magii tej serii ... ok, mówi się trudno. Podtrzymuje swoją opinię, GT jest najgorszą z serii, i została zrobiona na siłę.
To, że jest najgorszą z serii jasne, że się zgodzę, ale w przypadku tak cudownej produkcji nawet słowo najgorszy znaczy lepszy niż prawie wszystkie inne seriale. Cudo!
Grzegorz, może ta seria jest najgorsza i została zrobiona na siłę, ale jeśli tak mówisz to przypadkowo wyszło im coś pięknego. Nie wiem czemu nie każdy chce to zauważyć, ale rozumiem, że każdy w Dragon Ballu szukał czegoś innego.
Pozdro dla wszystkich ;)
Zgadzam się że Gt jest najgorsze ze wsszystkich części , ale i tak jest arcydziełem! 10/10