Piszcie co wiecie na temat Dragon Ball AF.Ja już tyle wersji słyszalem ze nie wiem w co wierzyć czy to w końcu będzie czy nie ?
DB AF nie było, nie ma i nie bedzie. A to co jest w necie to są wymysły fanów. Pozdrawiam
No raczej też uważam ze go chyba nie będzie ale fajnie by było pooglądac następne częsci Dragon Balla.Ale moze w koncu jakis bogaty maniak Dragon Balla wezmie sie za jego rysowania i ya jakies dwadzieđcia lat bdziemy w nasyzch telewizorach ogladac Dragon ball AF źNo raczej też uważam ze go chyba nie będzie ale fajnie by było pooglądac następne częsci Dragon Balla.Ale moye w ko}cu jakiđ bogatz maniak Dragon Balla wemie sie ya jego rzsowania i ya jakieđ dwadyieđcia lat bdyiemz w nasyzch telewizorach ogladac Dragon Ball AF :)
noo wiesz w internecie na google video są 3 pierwsze odcinki db af robione przez polaka polecam wpisz poprostu dragon ball af i poszperaj trochę
wiem oglądałęm już ale one strasznie chałowe są widziałęm owiele fajniesze(jak znajde link to wstawie)Tamte to tylko złączenia z odcinków i z filmów.
tiaa wycięte kawałki z kinówek i odcinków :/ ale na rozgrzewke mam coś http://www.maxior.pl/?p=index&id=44000&0 to film opowiadający o historii Goku jr.to nie jest dragon ball af tylko chyba kinówka gt
UWAGA
Dragon Ball AF istnieje
Nie jest to anime ale za to jest manga wydana przez male wydawnictwo w japoni za zgada Akiry Toryamy
Na stronie www.dbpolska.net jest przetlumaczone po polsku, a kilka dalszych stron jest tez na
www.db4ever.com niestety po japonsku jest dalsza czesc mangi ale troche da sie skumac
Pozatym ostatnio w internecie powstala manga Dragon Ball RN ktora polecam www.dragonballrn.com
Narazie ejst 1 tom kolorowy oraz pierwszy i drugi czarnobialy
Jest tez na stronie dbpolska.net manga Dragon Ball FGT (20 tomow). Akcja zaczyna sie gdy Goku Jr. i Vegeta
Jr. walcza na Turnieju sztuk walk.
A tak btw. skrót AF pochodzi od "April Fools" i wszystko jasne ;p Po prostu ktoś sobie zrobił jaja z fanów oczekujących z niecierpliwością na to że Toriyama wróci do DB (co byłoby dziwne bo manga kończy się na fabule przedstawionej w DBZ, z GT nie miał już nic wspólnego) i wypuścił plotę do sieci która przekazywana z ust do ust urosła do rangi legendy ;> Jedyną opcją dla fanów jest że albo jakiś inny fan (bądź grupka) zrobią jakieś doujinshi kontynuujące wątki z GT albo że faktycznie ktoś wpadnie na pomysł zrealizowania filmu aktorskiego. Zresztą moim zdaniem nie ma co wskrzeszać tej serii, była bardzo dobra w swoim gatunku ale co za dużo to nie zdrowo i nie ma co ciągnąć danej fabuły w nieskończoność. W zamian polecam inne tasiemcowate mangi Naruto i Ranma 1/2, obie wydawane w Polsce więc nie ma problemu z ich zdobyciem ;p
Pozdrawiam wiernych fanów DB ;)