PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94335}

Dragon Ball GT

1996 - 1997
7,5 32 tys. ocen
7,5 10 1 31606
7,4 10 krytyków
Dragon Ball GT
powrót do forum serialu Dragon Ball GT
ocenił(a) serial na 10
darkmirror

no może nie porażka, ale DBZ ją miażdży pod każdym względem. Pomimo kreski, fabuły i irytujących postaci NIE POTRAFIĘ nie dać 10/10 z czystej zasady że to dragon ball:)

ocenił(a) serial na 8
ozzy89

ja nie miałam takich oporów ;p nie po tym co zrobili z Vegetą i innymi postaciami które pojawiają się epizodycznie i miały jeszcze mniejszą role... Na dobrą sprawę wszystko robił Goku a reszta to tylko żeby byli "bo inaczej fani będą się czepiać".. Tak to niestety odebrałam i bardzo mi przykro że tak się stało..

ocenił(a) serial na 10
moniaaa125

To, że Goku odgrywał tam kluczową rolę nie bardzo mnie zasmuciło:P ale to, że miał postać małego smarka i w dodatku obecność dzialającej mi na nerwy Pam sprawiło, że niekiedy wręcz nie miałam ochoty dalej oglądać:/

ocenił(a) serial na 8
ozzy89

dwa lata temu postanowiłam odświeżyć sobie całe DB i przyznam że GT obejrzałam wyrywkowo, poprostu mnie wkurzało. Goku jest fajną postacią, jednak zawsze miałam większy sentyment do Vegety czy Piccolo. Te osobowości są bardziej złożone, a Goku.. no cóż to Goku, każdy wie jaki jest ;p brakowało mi również Gohana, który nawet w Buu sadze w DBZ odegrał dość znaczącą role, a tu? widzimy go raptem kilka razy: na samym początku przy starcie statku kosmicznego, jak walczy z bratem a później Piccolo, jak wracają Goku, Pan i Trunks no i później taka ściema że oddają swoją energie Goku..

ocenił(a) serial na 10
moniaaa125

ja wiem, ze Goku to Goku, wszyscy go znają i w ogóle ale i tak jest dla mnie naj naj naj naj naj^^ a największą pomyłką jest chyba Trunks... Ten z przyszłości powalał na kolana (żeńską część fanek rzecz jasna:P) a w GT?!? pomyłka jakaś! rozpieszczony smarkacz bez charakteru:( ja postanowiłam na nowo obejrzeć całą sagę DB podczas ostatniej sesji zimowej, czego efektem jest kampania wrześniowa z jednego przedmiotu:P i też GT nie obejrzałam całego:/

ocenił(a) serial na 8
ozzy89

u mnie tez to (plus dodatkowo pobyt w szpitalu) wywołało zagrożenie na półrocze, jednak mam w miarę porządnego nauczyciela który pozwolił mi poprawić sprawdzian i skończyło się na 4 xD
Tak, Trunks też mnie rozczarował, już sam jego głos mi nie pasował, nie mówiąc już o całokształcie tej postaci. Niby można to wytłumaczyć innym stylem życia Future Trunks, ale jednak... ;/