Jeszcze chciałam poruszyc dosyc ciekawy temat... Do fanów DB! Czy wiedzieliście, że Trunks i Marron pobiorą się?? Na początku typowałam Marron dla Gotena - tutaj niestety, przejeła pałeczke Paresu. Ale Bra i Uubowi tez zyczymy szczęścia:)
oczywiście Bra jedynej Sayance bez ciągot do walki życzymy szczęścia... Bulma teściową... hm... natomiast wydawało mi się ze Trunk związał się z Pan (ród Vegety i Goku się połączyły) - gdzieś chyba tak przeczytałem... kurcze muszę sprawdzić
Taaa, Trunks z Pan, Goten z Brą, to by było dopiero.
A swoja drogą, w ostatnim odcinku jak już były zawody to obok Pan siedział taki Mulat i on do niej powiedział babciu, więc zaczęłam się zastanawiać czy może faktycznie Pan i Uubub coś nie teges ze sobą, jak myślicie?
W tym coś może być, ale równie dobrze to któryś z potomków Pan mógł poślubić osobę o ciemniejszej karnacji i stąd to dziecko. Jak dla mnie pomysł z paringiem Pan x Uub nie jest taki zły, różnica wieku między nimi nie jest chyba taka duża (?) ipasują do siebie. Tylko w anime nie było żadnych podstaw do takich wniosków.
Według mnie ciekawiej łączyć Pan z Uubem niż z Trunksem. A skoro już zaczynamy fantazjować - w niektórych kręgach Trunks jest uważany za geja ;) I mi się taka koncepcja szczerze podoba. Nawet do niego pasuje, a i reakcja Vegety byłaby... cóż... ciekawa ;)
Moim zdaniem Pan i Trunks jakoś by bardziej do siebie pasowali, ale z racji dużej różnicy wieku to mało możliwe, żeby zostali parą. Ja dla Trunksa typuję Marron, bo są w podobnym wieku, dla Gotena Brę, aby ród Vegety i Goku połączyły się (on podrywacz, a ona modnisia dobrze by do siebie pasowali ;) ), a dla Pan Ubuuba z racji zbliżonego wieku i że ich potomstwo stworzyłoby najsilniejszą elitę, gdyż Pan miała potężną siłe, a Ubuub był reinkarnacją Bubu zbliżonej do niego sile.